DA LI ĆE NEKO SANKCIONISATI SEBIČNE PEVAČE? Jana juče SLAVILA ROĐENDAN na Vračaru sa preko 100 LJUDI!
Foto: Pritnscreen

BAŠ IH BRIGA?

DA LI ĆE NEKO SANKCIONISATI SEBIČNE PEVAČE? Jana juče SLAVILA ROĐENDAN na Vračaru sa preko 100 LJUDI!

Pevačica narodne muzike Dragana Todorović, alijas Jana, u subotu uveče proslavila je rođendan u svom restoranu na Vračaru uz više od sto ljudi, čime je prekršila zabranu organizovanja masovnog skupa u zatvorenom prostoru.

Objavljeno:

Jana je svoje slavlje organizovala ne mareći što vlada pandemija i što se ceo svet bori protiv pošasti zvane koronavirus.

Ničega se bukvalno Jana nije odrekla u ovoj nimalo bezazlenoj situaciji, pa je okupila mnoštvo prijatelja i rođaka da sa njom uz muziku, hranu i piće slave skoro do zore u njenom novootvorenom restoranu.

foto: printscreen

- Jana je bila izuzetno lepo raspoložena, neprestano je pevala i igrala sa kolegama pevačima i muzičarima, kao i porodicom i prijateljima. Njen drug Đani došao je sa ženom i decom i pevao joj je pesme koje najviše voli iako je Jana platila muziku. Ne znam ni sam koliko joj je Đani puta otpevao pesmu "Srećan ti rođendan, sunce moje drago", a kad su drugi pevali, on je bio glavni za igru. Smeha nije manjkalo, kao i uvek kad je Đanijeva i Janina ekipa na okupu. Umesto na nekoj mega velikoj torti, slavljenica je oduvala svećice na omiljenom čizkejku. Dobila je mnogo cveća i poklona, a svakom se obradovala od srca, ne zbog njihove materijalne vrednosti nego zbog pažnje dragih ljudi - ispričao je jedan od muzičara, Janinih zvanica na rođendanskom slavlju za Srpski Telegraf.

Uprkos savetima lekara da se u ovom periodu lični kontakti svedu na minimum, Jana se cele večeri grlila i ljubila sa svima, govoreći da se bez razloga širi panika, kao i da se ona ničega ne plaši.

foto: Printscreen

Novinari su pokušali da stupe u kontakt sa Janom kako bismo je pitali zbog čega se oglušila o mere bezbednosti i dovela ljude u opasnost, ali nije odgovarala na pozive i poruke novinara Srpskog Telegrafa.

Oni samo na šuške misle

U manjini pevača koji pokazuju nebrigu za svoje zdravlje i uopšte neodgovorno ponašanje u želji da, dok god mogu, zarade još koji evro po dijaspori prošlog vikenda su se našli, pa čak i javno hvalisali svojim tezgama, pevačice Aleksandra Bursać, koja je snimala prazne aerodrome na proputovanju, i Dragana Rakčević, kao i njihove kolege Srećko Kačar i Šako Polumenta, koji je, doduše, pevao u Podgorici, gde zabrane okupljanja za sada ne postoje.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.