TAKMIČILA SE SA RADOM I MILANOM STANKOVIĆEM, UMESTO SLAVE DOBILA JE BOLAN PAD: Gde je sada nestala Zvezda Granda
Foto: Pritnscreen

JELENA JE IMALA I TRI PESME

TAKMIČILA SE SA RADOM I MILANOM STANKOVIĆEM, UMESTO SLAVE DOBILA JE BOLAN PAD: Gde je sada nestala Zvezda Granda

Takmičila se "rame uz rame" sa Katarinom Živković, Milanom Stankovićem, Dinčom, Radom Manojlović, snimila je tri hita i potpuno nestala sa scene.

Objavljeno:

„Grand produkcija“ otkrila je mnoge talentovane mlade pevače, kojima je dala šansu da se takmiče i da postanu poznati javnosti.

Međutim, mnogi su se nakon završetka šoua povukli sa scene i nisu uspeli da izgrade uspešnu karijeru. Neki su, s druge strane, bili veoma pristuni u medijima, da bi se na kraju naprasno „izgubili“.

Jedan od primera jeste lepa pevačica Jelena Marinkov, koja je publici postala poznata 2007. godine tadašnjim učešćem u trećoj sezoni „Zvezda granda“.

Pevačicu rođenu 1983. pamtili su po hitovima "Slika", "Samo da i ti osetiš", "Luda devojka", koji su se pevali na veseljima, međutim ubrzo njena slava je opala i ona je prestala da se pojavljuje u medijima. Njene kolege Katarina Živković, Milan Stanković, Milan Dinčić- Dinča i Rada Manojlović stekli su značajno veću slavu od Jelene koji su uspeli i da održe.

Gostujući na jednoj televiziji, svojevremeno, Jelena je izjavio „da bi volela da je više bude na najgledanijim televizijima“.

Danas Jelena se i dalje bavi pevanjem i to po svadbenim veseljima.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.