PRIJOVIĆKA OTKRILA KOLIKU JE FRKU IMALA DA SE LJUBI U SERIJI SA BANETOM: Paničila sam, Filip me je smirivao!
Foto: Printscreen

ISKRENO

PRIJOVIĆKA OTKRILA KOLIKU JE FRKU IMALA DA SE LJUBI U SERIJI SA BANETOM: Paničila sam, Filip me je smirivao!

Bukvalno sam sve vreme paničila jer me je bilo sramota da zagrlim muškarca koji nije Filip, da se mazimo i da budemo prisni“, rekla je pevačica

Objavljeno:

Pevačica Aleksandra Prijović važi za vrsnu pevačicu, a publiku je osvojila i svojom ulogom u seriji „Ubice mog oca 4“. Tvrdi da nikada nije pomislila da će glumiti u svojoj karijeri, ali da je uz pomoć naših odličnih i veoma profesionalnih glumaca ipak sve dobro odradila. U razgovoru za „Alo!“ otkrila je da su joj najteže padale emotivne i seksi scene, ali da joj je glumac Bane Tomašević mnogo pomogao.

- Kada sam prvi put došla na set, nisam znala šta me je snašlo, ali već od prvog dana svi glumci su bili divni prema meni i imali su dosta razumevanja. Sve su mi detaljno objašnjavali, a s Banetom sam odmah kliknula. Nisam mogla da zamislim da se ljubim sa nekim ko nije Filip, pa čak ni na filmu. Bilo me je sramota da se zagrlim sa njim, da se mazimo i da budemo prisni, bukvalno sam paničila - rekla je pevačica i dodala:

foto: printscreen

- Svi su pokušali da me opuste i da me smire, pa čak i Filip. On mi je davao savete kako da se opustim i šta da radim, ali dok nisam sama shvatila, ništa drugo mi nije pomoglo. Inače, Bane je potpuni profesionalac i da njega nije bilo, ne bih ja završila nikada svoje scene, a i Vuk mi je isto pomogao, on je pravi car - otkrila je Aleksandra i dodala da ju je Brena, koja je isto veoma često glumila, pohvalila.

- Kada se prva epizoda emitovala, Brena mi je rekla da sam odlično glumila i da je ponosna na mene. Brena je takođe često igrala u filmovima i dala mi je dosta saveta - kaže Aleksandra i objašnjava da je njen i Brenin odnos odličan i da joj je muka od priča koje kruže gradom da su njih dve u svađi.

foto: Printscreen Instagram

- Svaki dan pročitam ili čujem negde da nisam u dobrim odnosima sa Brenom. To su takve gluposti, da mi je više muka. Ona je divna žena, smatram je svojom dobrom prijateljicom, ona je moja najbliža porodica. Svakog dana smo zajedno, dolazi kod nas kući, družimo se, izlazimo. Obožavam njenu energiju. Funkcionišemo kao svaka druga normalna porodica, a ljudi će svašta pričati i sa tim sam se pomirila - zaključila je Aleksandra.

Aleksandra Prijović pevala je nedavno na Kopaoniku, a na njenom nastupu bila je i mlada pevačica Anastasija Ražnatović. - Bilo mi je mnogo drago kada sam videla da je Anastasija došla da me sluša jer i ja obožavam njenu muziku. Ona mi je jedna od omiljenih pevačica i mnogo mi je bilo žao kada je pre vremena procurila njena pesma „Heroina“. Ipak, ona je sve to izgurala stoički, a numera je već postala hit, pa se sve dobro završilo - rekla je pevačica za „Alo“.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.