Od najboljih drugara do zakrvljenih neprijatelja: Zašto su se Bata i Dvornik svađali (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube/Noć Muzeja

Iz Vremena podela

Od najboljih drugara do zakrvljenih neprijatelja: Zašto su se Bata i Dvornik svađali (VIDEO)

Bili su nezaboravan tandem u filmovima, a još veći prijatelji privatno. Rat ih je, međutim, toliko zavadio da su postali simbol srpsko-hrvatskog sukoba
Objavljeno: 13:58h
Bata Živojinović
Boris Dvornik
- dve glumačke legende u vreme SFRJ-a, glumački tandem koji je pobio više Nemaca nego Prva proleterska. Bili su dugo i simbol velikog i iskrenog prijateljstva naglo raskinuto. Dva glumca su 1991. godine jedno drugom su rekli "Zbogom".
Da se ne ljubimo... 10 najjačih citata Bate Živojinovića! (VIDEO) svrstao se u red onih koji pozivaju na ubijanje i mržnju. Evo kako je sve počelo! Kako je Bata postao Valter! (FOTO)
Politika i rat prekinuli su decenijsko prijateljstvo Ovakav Instagram profil ne postoji na planeti: Karijera Bate Životinje u 20 fotki (FOTO) dva glumca su se pomirila i uživo preko televizijskog programa Dragi moj Borise, slušaj ti mene! Ja bih ti srce dao da ono nešto vredi! -
onako kako smo pre 50 godina pričali
Bata na njegovu sahranu nije otišao. A zašto, rekao je u jednom intervjuu tri godine kasnije... Voleli ga više od vođe: Evo zašto su Kinezi obožavali Batu Živojinovića (VIDEO)
- Na njegovu sahranu nisam došao jer su u to vreme Srbima bušili gume u Hrvatskoj .

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.