DARA BUBAMARA ILI NE SHVATA ŠTA JE PANDEMIJA ILI JE BAŠ BRIGA! Htela da nastupi po SVAKU CENU, HRVATI je OTKAČILI
Foto: Printscreen Instagram

KORONAVIRUS

DARA BUBAMARA ILI NE SHVATA ŠTA JE PANDEMIJA ILI JE BAŠ BRIGA! Htela da nastupi po SVAKU CENU, HRVATI je OTKAČILI

Zbog širenja koronavirusa svi pevači otkazali su nastupe.

Objavljeno:

Međutim, Dara Bubamara je jedina na estradi koja do poslednjeg trenutka nije želela da odloži svoj nastup u Hrvatskoj, sve dok je vlasnici iz susedne zemlje nisu otkačili.

Pevačica je otkrila da se dan pred koncert raspitivala da li je došlo do nekih promena, a onda sva srećna objavila da će ipak nastupati. Očigledno bez imalo savesti i odgovornosti, Dara bi održala koncert pred nekoliko hiljada ljudi u jeku širenja pandemije. Folkerka je nedavno istakla da se od ovog virusa štiti rakijom, pa je maksimalno celu situaciju svela na neozbiljnost.

?

A post shared by Dara Bubamara (@darabubamara_official) on

- Moj menadžer i ja smo zvali gazde diskoteka i pitali da li treba da pomeramo nastupe u Hrvatskoj, a odgovori su bili: "Ne, Daro, sve je rasprodato, imamo sve dozvole, sve je u redu, sve je bezbedno." Tako da, ljudi, vidimo se na ludim žurkama, da pokažemo da smo jači od svega - napisala je bez problema Dara, kojoj je očigledno najviše prijalo da istakne da je ona tražena i u vreme epidemije, iako su gotovo sve njene kolege nastupe otkazale, pre svega, zbog odgovornosti.

Pevačica je teška srca morala da otkaže "ludu žurku", jer je i bilo očekivano da niko nije jači od koronavirusa, pa ni Dara.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.