PREKINUTO SNIMANJE MAGAZINA IN ZBOG KIJE KOCKAR! NIJE MOGLA DA SE SMIRI: Ne mogu više da glumim, ja sam kriva!
Foto: Printscreen

PUKLA JE

PREKINUTO SNIMANJE MAGAZINA IN ZBOG KIJE KOCKAR! NIJE MOGLA DA SE SMIRI: Ne mogu više da glumim, ja sam kriva!

Rijaliti-zvezda i pevačica Kristina Kija Kockar pre nekoliko dana otvorila je dušu i priznala da ustvari ona nikada nije prebolela bivšeg muža Slobodana Radanovića uprkos suprotnim tvrdnjama koje je od razvoda iznosila javno, kao i da isključivo sada sebe krivi za razvod sa popularnim pevačem.

Objavljeno:

Naime, Kija se na snimanju emisije "Magazin in", koja je na programu večeras, rasplakala pred kamerama i šokirala izjavom koju voditeljka emisije Sanja Marinković, publika i drugi gosti nisu očekivali od nje posle svega što je prošla nakon što je Sloba javno prevario sa Lunom Đogani u rijalitiju "Zadruga".

- Mi se nikada ne bi razveli da ja nisam inicirala razvod i podnela zahtev. Sloba posle svega nije hteo da se razvede, molio me je da ostanemo zajedno i spasemo naš brak - rekla je Kija i briznula u plač.

Voditeljka Sanja Marinković je brže-bolje prekinula snimanje da bi se Kockareva smirila, međutim, izvor Srpskog telegrafa sa lica mesta otkriva da je tek tada iz temperamentne bivše stjuardese krenula bujica emocija i počela je nekontrolisano da plače.

foto: Printscreen

- Ne mogu više da glumim, pući ću. Ja sam kriva za razvod, Slobodan me je preklinjao da se ne razvodimo i da izgladimo odnos. Do sada bismo i dete imali. Bila sam glupa, a on mi se sada sveti i inati mi se sa onom Jelenom. Sada će da se oženi njom samo da bi meni bilo još gore. Ona će mu decu roditi, a to mi je najbolnija tačka. Maštali smo i sto puta se smejali kada smo zamišljali našu decu, a sada će mu ih druga podariti - govorila je Kija, dok je Sanja pokušavala da je umiri kako bi nastavili da snimaju emisiju. Prisutni su bili u šoku kako je prethodno odlično raspoložena pevačica doživela nervni krah u toj meri da je pred nepoznatim ljudima počela da iznosi najdublju intimu.

Inače, na istom snimanju Kija je pre emotivnog ispada ispričala da je odskoro zaljubljena u jednog muškarca koji takođe gaji nežna osećanja prema njoj, ali nije priznala da su u vezi. Međutim, posle kuknjave za Slobom jasno je da novopečena pevačica u novim ljubavima traži beg od patnje i čežnje koju i dalje oseća za Radanovićem i da uporno mašta o budućnosti sa njim.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.