SEĆATE LI SE OVE PEVAČICE: Njen hit uzdrmao je Balkan, udala se za BOGATAŠA i nestala, EVO KAKO DANAS IZGLEDA!
Foto: printscreeen

obožavali su je svi

SEĆATE LI SE OVE PEVAČICE: Njen hit uzdrmao je Balkan, udala se za BOGATAŠA i nestala, EVO KAKO DANAS IZGLEDA!

Četrdesetpetogodišnja pevačica iz Novog Pazara, Elma Sinanović, već dugi niz godina se ne eksponira u medijima.

Objavljeno:

Elma se povukla sa medijske scene, ali je na njoj svojim pesmama ostavila trag. Njene hitove poput "Gradske priče" , "Čarobno čarobno", "Nije vetar nije kiša", "Ah tugo" publika i dan danas peva uglas na veseljima i svadbama, saznaje portal 'Espreso.co.rs'.

Svoju karijeru, Elma je započela davne 1993. godine, kada je pobedila na takmičenju pevača amatera. Ubrzo nakon toga 1994. godine u saradnji sa Slobodanom Bobom Nikolićem izbacuje svoj prvi album pod nazivom "Elma" .

Nakon prvog albuma, Elma ( tada Numanović) udaje se za novopazarskog biznismena Smaila Sinanovića, sa kojim 1997. godine dobija kćerku Huliju.

Do današnjeg dana objavila je osam albuma, a posljednji "Nešto lično" ugledao je svetlost dana 2018. godine i naišao na brojne pozitivne kritike.

Takođe, osim dugogodišnje saradnje sa Marinom Tucaković, Elma je snimila duet sa svojim kolegama iz grupe In Vivo pod nazivom "Divlji snovi".

Ono što ovu pjevačicu kvalitetnog glasa razlikuje od većine njenih kolega jeste to da nikada nije bila u centru estradnog skandala.

Mnogi pratioci na njenim društvenim mrežama komentarišu kako izgleda bolje nego ikad.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.