SVI PRIČAJU I PIŠU O TOME KOLIKO SE BRENI IZDEFORMISALO LICE: Pevačicin hirurg kriv!? (FOTO)
Foto: printscreen

šok

SVI PRIČAJU I PIŠU O TOME KOLIKO SE BRENI IZDEFORMISALO LICE: Pevačicin hirurg kriv!? (FOTO)

Brena je godinama jedna od najlepših pevačica na estradi, zato i nosi epitet "Lepa"

Objavljeno:

Folk zvezde Lepa Brena prekjuče je na krštenju sina Filipa i Aleksandre Živojinović pokazala je katastrofalne promene u predelu podbratka i brade, prenosi "Srpski telegraf".

Svi prisutni su bili zgroženi njenim izgledom i domunđavali su se da je preterala sa operacijama, te da više ne liči na sebe.

Naime, pevačica je došla među poslednjima, izašla je iz taksija sveže natapirana, sa loknama na glavi i sa naočarima za sunce. Iako je u prvi mah izgledalo kao da je sve na svom mestu, tek kasnije, kada je Brena lagano prošla pored mase ljudi i medija, svi su primetili da sa njenim licem nešto nije kako treba. Brada je bila nešto duža nego inače, a smežuranu kožu na vratu nije uspela da sakrije čak ni crnom rolkom, prenosi "Srpski telegraf".

??? #lepabrena #2020 #brenapower

A post shared by BRENAFANPAGE (@brenafanpage) on

- Brena mnogo polaže na estetsku hirurgiju i na svoj izgled, to joj je opsesija. Iako je uvek isticala da želi da stari prirodno, da voli svaku svoju boru, izgleda da je prestala da ih voli otkako je ušla u sedmu deceniju. Počela je da posećuje poznate hirurge kako bi izvršila korekcije na delovima lica koji nisu bili otporni na zub vremena. Ona je produžavala bradu posebnim metodama, ali ne previše, tek da osveži lice. Ovaj zahvat Brenu je koštao 2.000 evra. U početku je bila prezadovoljna ishodom, ali posle mesec dana brada je počela da joj se deformiše. Posetila je lekara i on je bio iznenađen onim što vidi, ali joj je rekao da mora da se strpi da bi obnovili očigledno neuspeli zahvat - rekao je izvor blizak pevačici.

Ipak, gazdarica "Granda" nije uspela da sredi podbradak i ožiljke na vratu od ranijih zatezanja lica koje je imala. Ona bije bitku sa ovim ožiljcima, ali nikako ne uspeva da ih se reši. Spremna je da plati koliko god treba samo da njeni vrat i podbradak ponovo budu kao nekada, prenosi "Srpski telegraf".

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.