LUKA NAPRAVIO SOFIJI LJUBOMORNU SCENU ZBOG MILOŠA BIKOVIĆA: Polugologa sa glumcem!
Foto: printscreen

au

LUKA NAPRAVIO SOFIJI LJUBOMORNU SCENU ZBOG MILOŠA BIKOVIĆA: Polugologa sa glumcem!

Fudbaleru smeta što mu devojka glumi sponzorušu

Objavljeno:

Luka Jović je odbio da podrži svoju devojku Sofiju Milošević na premijeri filma "Hotel Beograd", u kome ona igra sponzorušu! Fudbaler je zamerio manekenki što se u tom filmu skinula u donji veš i jurila glavnog glumca Miloša Bikovića.

- Luka je planirao da doputuje iz Madrida i da prvi put na nekom javnom događaju predstavi svoju devojku. Dva dana pred premijeru on ju je zapitkivao o filmu, a kad mu je ispričala da je u većini scena polugola i da juri Bikovića, poludeo je i rekao da mu ne pada na pamet da je podrži! Zato je Sofija na premijeru došla sama - kaže naš izvor, i dodaje:

- Sofija je taj film snimala u septembru prošle godine, kad je sa Lukom imala krizu u vezi. U međuvremenu je njihova veza postala ozbiljna, pa je Luka zabranio Sofiji da se javno skida! Ona je prihvatila njegov ultimatum, ali je već snimila "Hotel Beograd" i očekivala je da će je sada podržati. Luka je, međutim, ostao neumoljiv.

Ljubomorna scena

Sofija je potvrdila da joj je dečko napravio ljubomornu scenu!

- Luka me je pitao: "Jesi li baš morala da snimaš u donjem vešu?" Malkice je ljubomoran! - rekla nam je lepa manekenka, koja je odmah posle premijere filma pobegla od medija.

foto: printscreen

Njene scene u ovom hit-filmu nisu velike, ali su zapažene. Sofija Milošević i Teodora Bjelica igraju sponzoruše koje na splavu pokušavaju da zavedu vlasnika hotela Miloša Bikovića. U sledećem kadru ljubomorna Jelisaveta Orašanin prilazi Sofiji i gurne je u reku!

To, međutim, nije omelo Sofiju da nastavi da juri bogataša Bikovića, pa u njegovom kabrioletu skida haljinu i ostaje u gaćicama i brusu. Tokom vožnje Miloš udara u drugi automobil, a polugola Sofija ispada iz kabrioleta! Miloš potrči za njom, pada poljubac i vraća je u auta, pa kasnije svom prijatelju obećava da će mu u hotel dovesti i Sofiju i Teodoru!

foto: oprintscreen

Smejali se na snimanju

Sofija je nedavno pohvalila slavnog glumca, s kojim deli kadar.

- Miloš mi je pomagao u svakoj sceni. Ozbiljan je kada radi, ali je bilo momenata kada smo se dobro nasmejali. Atmosfera na snimanju je bila odlična - izjavila je Sofija, a Biković je objasnio zašto je ona imala malu ulogu:

- Veličina uloge zavisi od određenog glumačkog umeća. Male uloge se dodeljuju na osnovu fizičkih predispozicija, što nije čudno ili novo, niti time želim nekoga da uvredim. Ako neko radi na sebi, odluči da se bavi glumom i tome se posveti, vremenom može imati sve veće uloge. Sofija je izbor reditelja i u to se nisam mešao!

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.