NOVI ESTRADNI RAT BUKNUO! MILICA PAVLOVIĆ UVREDILA EMINU JAHOVIĆ 1. POSTUPKOM: Umešan i narodni pevač!
Foto: printscreen

haos

NOVI ESTRADNI RAT BUKNUO! MILICA PAVLOVIĆ UVREDILA EMINU JAHOVIĆ 1. POSTUPKOM: Umešan i narodni pevač!

Milica je došla u studio da posluša pesme za novi album. Producent joj je u nizu pesama koje su slušali pustio i jednu koja je bila ostavljena za Eminu i Sašu Matića

Objavljeno:

Novi estradni rat buknuo je između pevačica Milice Pavlović i Emine Jahović i to zbog pesme. Pavlovićeva je bukvalno otela pesmu Emini, koja je baš nju odabrala za duet sa Sašom Matićem.

Prema tvrdnjama izvora, Milica je pesmu čula u jednom muzičkom studiju iz koga bukvalno nije htela da izađe dok je nije kupila bez obzira na to što su joj autori ukazivali na to da je numeru već rezervisala njena koleginica Emina.

foto: printscreen

- Milica je došla u studio da posluša pesme za novi album. Producent joj je u nizu pesama koje su slušali pustio i jednu koja je bila ostavljena za Eminu i Sašu Matića. Čim ju je čula, Milica je skočila i rekla: "To će biti moja pesma, ne pitam šta košta." Producent joj je sugerisao da se pesma svidela Emini i da nije za prodaju jer ona želi da je otpeva sa Sašom Matićem - govori dobro obavešten izvor i dodaje:

- Milica je rekla da je ne zanima kome se svidela jer je ona spremna odmah da je plati i da je otpeva sa Matićem. Producent je pokušao da je ubedi i da joj objasni situaciju, ali Milica nije htela da sluša. Pozvala je Sašu i pitala ga da li bi pesmu otpevao s njom, a on joj je odgovorio da mu je zadovoljstvo s kim god da je otpeva jer je siguran da je pesma potencijalni hit. Ona je istog trenutka poslala vozača po novac, dala 10.000 evra i zahtevala da joj se pesma proda, pa autor više nije imao način da je odbije - završava priču izvor.

foto: Dragana Udovičić

Kako dalje saznajemo, autor je sutradan obavestio Eminu da Milica nije želela da izađe iz studija bez pesme i da je istu platila na licu mesta, što je nju dovelo do ludila. Prema tvrdnjama izvora, Emina je vikala u slušalicu da objasne iskompleksiranoj pevačici da je to njena pesma i da to drsko ponašanje neće tolerisati. Govorila je da je Milica umišljena zvezda, koja nikada neće napraviti karijeru otimajući kolegama pesme. Upućeni dodaju i to da je Jahovićka bila toliko ljuta da je i samom autoru spustila slušalicu nakon što mu je rekla da je neprofesionalan i neodgovoran.

U želji da proverimo navode do kojih smo došli, stupili smo u kontakt sa PR Emine Jahović Ninoslavom Prodanovićem i pitali ga da li je istina da Emina ne snima pesmu sa Sašom.

foto: Sibenski portal

- Emina ne snima sada pesmu sa Matićem, ali je oduvek želela i oboje žele da snime duet, pa se iskreno nadamo da će do te saradnje doći na obostrano zadovoljstvo. Emina već piše pesme za novi album, pa se nadamo da će i ta pesma biti na njenom novom studijskom albumu.

S druge strane, i menadžer Saše Matića upoznat je sa planovima obe pevačice, ali sudeći po njegovoj izjavi, pevač ne želi da stoji između dve vatre, te je tu bitku prepustio njima.

- Biće dueta sa Milicom, a i o zajedničkoj pesmi smo pričali i sa Eminom. Biće svega. Saša radi na novom albumu, koji će izdati ove godine, a sledeće slavimo 20 godina karijere - rekao je menadžer Marko.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Srpski Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.