PRIJA DANAS KRSTI SINA, BEBI OTVOREN BANKOVNI RAČUN, POZNATA CIFRA KOJU SU IZDVOJILI: Sledi gala slavlje
Foto: Damir Dervišagić

Sve za jedinca

PRIJA DANAS KRSTI SINA, BEBI OTVOREN BANKOVNI RAČUN, POZNATA CIFRA KOJU SU IZDVOJILI: Sledi gala slavlje

Pevačica je sve organizovala da pršti od glamura

Objavljeno: 11:36h

Aleksandra Prijović i Filip Živojinović pre nešto više od godinu dana postali su roditelji dečaka kom su dali ime Aleksandar. Oni ne kriju oduševljenje najmlađim članom porodice, a pevačica je više puta isticala da joj je sin promenio život.

Aleksandra se porodila 6. marta prošle godine, a oni su odlučili da krštenje i prvi rođendan svom nasledniku upriliče danas, 11. marta.

Naslednik Aleksandre i Filipa biće kršten danas, a nakon krštenja slavlje će biti u jednom prestoničkom hotelu. Na svečanost je pozvano oko 200 zvanica, a Aleksandra će krstiti Prijin venčani kum Aco Pejović.

Goste će na slavlju zabavljati Aleksandra Bursać i Miloš Brkić, a kako će među gostima biti dosta muzičara, nema sumnje da će se mikrofona latiti i ostale Prijine kolege, kao i sama Prijovićka.

Kako je ranije pisano, Aleksandra i Filip su kao poklon sinu otvorili bankovni račun i na njega uplatili 30.000 evra i planiraju da nastave da uplaćuju novac koji će njihovom nasledniku biti dostupan kada postane punoletan.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.