DARA OTKRILA ŠTA VOLI U SEK*U: O ovoj izjavi BRUJI ESTRADA, niko ne veruje šta je rekla!
Foto: Printscreen

OPA BATO

DARA OTKRILA ŠTA VOLI U SEK*U: O ovoj izjavi BRUJI ESTRADA, niko ne veruje šta je rekla!

Pevačica Dara Bubamara poznata je po tome što daje brzoplete izjave zbog koji se kasnije kaje

Objavljeno:

PevačicaDara Bubamara poznata je po tome što daje brzoplete izjave zbog koji se kasnije kaje i mora da objašnjava šta je zapravo htela da kaže.

foto: Printscreen

Svi su čuli njenu izjavu da njen sin Kosta ide u privatnu školu koja je kako ona kaže mnogo bolja od "seljačkih", koje su je koštale puno živaca.

- Sad kada sam smirenija i opuštenija i dalje smatram da su privatne škole mnogo bolje i to je sve što ću reći. Ne bih želela ponovo da kažem nešto loše pa posle da me prozivaju - rekla je Dara.

Dara kaže da sa sinom Kostom puno razgovara i da nema problema sa njim. On ne obraća pažnju na naslove u novinama, a i deca u njegovom okruženju su takva da ih to ne zanima, tako da može da kaže da Kosta ima bezbrižno detinjstvo.

foto: Printscreen

- Ljudima uvek nešto nedostaje u životu, a ja ne mogu da se žalim. Dobro zarađujem, stalno nastupam, snimam pesme. Trenutno mi nedostaje dečko da bi priča bila potpuna, ali kad bolje razmislim, ni to mi ne fali - rekla je Dara, a onda je rekla nešto što možda nije planirala.

- Kada god mi zatreba, uvek imam ljubav za jednu noć, ako me razumete - rekla je ona kroz smeh.

Kada je bila u Dubajiju spekulisalo se o tome da je Dara našla šeika.

- Ma kakav šeik, šta će mi oni, ja sam sama sebi šeik. Jedina istina je da ne bih nikada mogla da budem sa nekim šeikom, jer oni imaju po dve, tri žene, a ja nisam navikla da bilo kome budem druga ili treća - rekla je Dara.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.