MAJKA ALEKSANDRE PRIJOVIĆ OTKRILA INTIMNE DETALJE IZ ŽIVOTA! Progovorila o drugom unučetu, a onda rekla i OVO
Foto: Printscreen

svašta je rekla

MAJKA ALEKSANDRE PRIJOVIĆ OTKRILA INTIMNE DETALJE IZ ŽIVOTA! Progovorila o drugom unučetu, a onda rekla i OVO

- Prvo sam bila iznenađena, nisam mogla da verujem da će je videti u ulozi glumice

Objavljeno:

Pevačica Aleksandra Prijović je pre nekoliko dana u krugu porodice zajedno sa suprugom Filipom Živojinovićem, proslavila rođendan prvog sina Aleksandra. Nju i njenu majku Borku Mihajlović smo sreli na snimanju emisije i tamo sa njima razgovarali o životu, karijeri i predstojećem veselju, a reč je o prvom rođendanu Aleksandrinog sina Aleksandra kada će suditi po rečima njene majke biti obavljeno i krštenje mališana.

Kako ste reagovali kada vam je ćerka rekla da će glumiti u seriji?

- Prvo sam bila iznenađena, nisam mogla da verujem da će je videti u ulozi glumice, ali ja sam pogledala neke delove serije i bila sam pozitivno iznenađena, zaista - rekla je Borka.

foto: Printscreen

Koliko je bitna podrška roditelja da bi dete uspelo u karijeri?

- Mnogo je bitno verujte mi, svako dete očekuje podršku, ako nema podrške, nema ni uspeha. Mi kao roditelji moramo da pomognemo. Ja sam razumela njenu potrebu, jer i ja sam sa 15 godina počela da pevam, nisam imala podršku roditelja, tek kasnije. Aleksandra je imala podršku. Znala sam kada su mi je doneli kao bebu, predosećala sam kada su je doneli

Kada vam je bilo najteže na putu ka Aleksandrinom uspehu?

- Bilo je najteže prvo takmičenje, kada je ispal, svi smo to vrlo teško podneli, nismo bili za to da ona ponovo učestvuje. Onda je Saša Popović pozvao, ona je želela i mi smo odlučili da ona ponovo učestvuje - rekla je Borka.

Da li ste čestitali prvi rođendan unuku Aleksandru?

- Unuk je proslavio rođendan, ja nisam bila sa njim, preplakala sam ceo dan. Kupili smo mu poklon, svašta nešto smo mu poklonili - kaže Aleksandrina majka.

foto: Damir Dervišagić

Koja je bila prva reč vašeg unuka?

- Misim da je prvo rekao tata. A to znači da je sledeće dete takođe dečak. Tako kažu. Videćemo - rekla je Aleksandrina majka.

Nakon velikog profesionalnog uspeha i uspeha u privatnom životu, šta biste sada poželeli za svoju kćerku?

- Samo da je zdrava, ona i Filip i naš mali Aki - rekla je ona.

Da li vas Aleksandra posećuje?

- Aleksandra nije dolazila iz tog razloga što je preopterećena obavezama, oraganizacijom njenih gostovanja, a evo sada posle krštenja će doći, a ja sam tu - rekla je ona i otkrila nam da će uz rođendan Prija krstiti svoje prvo dete.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Srbija danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.