ON JE KAO BUBAŠVABA! Isplivala GAGIJEVA prepiska o odnosu LUNE i MARKA! Njegovo mišljenje IZNENADILO!
Foto: Nemanja Nikolić

šok detalji

ON JE KAO BUBAŠVABA! Isplivala GAGIJEVA prepiska o odnosu LUNE i MARKA! Njegovo mišljenje IZNENADILO!

Mnogi su shvatili da Anabela Atijas ne podržava vezu svoje ćerke sa Markom Miljkovićem, nakon čestitke koju je pevačici poslala za rođendan

Objavljeno:

S druge strane, Lunin otac Gagi Đogani na sva usta je isticao da je imao drugačije mišljenje od Anabele, te da je za razliku od nje on uvek podržavao ćerkinu vezu s Miljkovićem... Međutim, istina je zapravo drugačija.

foto: Printscreen Instagram

Nikada to nije hteo da prizna, ali Gagi je dugo bio protivnik Lunine veze sa Markom, a o tome svedoče i privatne prepiske densera, do kojih je portal Pink.rs došao.

- Marka ne vidim, raspali! On je kao bubašarba! Ubiću se, evo, kuku... Poljubili se! Znao sam! Šta sad?! - kukao je i negodovao Gagi dok je pratio Lunin i Markov odnos tokom druge sezone "Zadruge".

foto: Printscreen

- Marko je sinoć pokazao malo sebe, agresiju prikrivenu... Sad će tek da poludi, videćeš, zatvoren prostor. Šta je sledeće, šta gore može da bude?! Ovo što je izrekao za mene je gotov, Luna se pokopala - samo su neke od Gagijevih poruka u kojima na negativan način komentariše Miljkovića i njegovo ponašanje prema Luni.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Pink.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.