Prvo joj napravila veliki problem, a sada je zove na žurku: Anastasija upropastila planove našoj poznatoj pevačici! (FOTO)
Foto: Printscreen/ Instagram/ Anastasija Ražnatović

baš se zabrinula

Prvo joj napravila veliki problem, a sada je zove na žurku: Anastasija upropastila planove našoj poznatoj pevačici! (FOTO)

Jedna naša pevačica planirala je veliki događaj za 25. maj, ali je zabrinuta da će morati da ga pomeri zbog Anstasijinog rođendana
Objavljeno:

Punoletstvo Cecine ćerke Anastasije trenutno je tema broj jedan u Srbiji. Priča se o tome ko će pevati, kako će Anastasija izgledati, ko će sve ovom događaju prisustvovati, da li će biti bolja žurka nego što je bila proslava njenog brata... Morate je imati: Za ovom aplikacijom poludele su Anastasija, Zorannah i Nikolija! (FOTO) (VIDEO) Međutim, pojedincima Anastasijina žurka remeti ozbiljne planove. Naime, pevačica Nataša Bekvalac izjavila je kako je planirala promociju novog abuma za 25. maj, međutim, sumnja da će joj iko doći s obzirom da je istog datuma i Anastasijino punoletstvo.

Svi idu na rođendan kod Anastasije, ja sam zla sestra i nisam pozvana ovoj Natašinoj izjavi i pozvala je da se pridruži slavlju.

A photo posted by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on

javno je pozivam na moju žurku kad završi svoje obaveze Star

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.