NAKON ŠTO JE ZORICA PLJUVALA ACU PEJOVIĆA, OGLASIO SE I ĐANI: To je jeako ružno, sad ona zna da li Aca vara ŽENU
Foto: Sonja Spasić

ODGOVORIO JOJ

NAKON ŠTO JE ZORICA PLJUVALA ACU PEJOVIĆA, OGLASIO SE I ĐANI: To je jeako ružno, sad ona zna da li Aca vara ŽENU

Zorica Marković je, komentarišući stanje na muzičkoj sceni, spomenula svog kolegu Acu Pejovića.

Objavljeno:

- Kada su pevači nesrećni u životu, kad imaju nekoga zbog koga pate, tada mogu da opravdam njihov repertoar - sve tužne pesme koje pevaju jer ih doživljavaju i preživljavaju. Ali da je neko hladan kao led, rođenu ženu ili muža ne voli i ne poštuje, a peva ovakve pesme, to ne mogu da razumem. Sve je trgovina - počela je priču pevačica u Zadruzi.

- Neko peva iz duše, ne zbog para, samim tim pogađa ljude. Kod Ace Pejovića nije tako, jer čovek toliko voli sebe i pare, tompus i viski, krem društvo, mrtve stvari i bogatstvo, samo je provalio foru. Ja sam dobra sa njim. Nikad se nismo zamerili, ali...

U odbranu kolege stao je Radiša Trajković Đani, koji je za "Svet" poručio:

- Ovo što Zorica radi je jako ružno. Verujem da joj je tamo (prim.aut. u "Zadruzi") dosadno. Ne zna šta će od sebe. Dokona žena, pa priča svašta. Samo se pitam da li je svesna da "Zadrugu" gleda čitav svet. Treba posle sve te ljude napolju da sretne i pogleda u oči. To su takve nebuloze da ja nemam reči. Svi znaju koliko Pejović voli svoju Biljanu i kako ima divnu decu. Sad Zorica unutra bolje zna od svih nas koji se družimo sa njim da li on voli ženu i da li je vara. Priča kako voli krem društvo i tompuse, pa ko ne voli? Zoricu cenim, ona je ime na estradi, ali joj ovakvi komentari ne priliče.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Svet)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.