ĆERKA NAŠE GLUMICE OTKRILA DA JE MAMA SPREMALA ZA GOLE SCENE! A onda PRIZNALA koja DVA GLUMCA joj se SVIĐAJU
Foto: Printscreen

opaa

ĆERKA NAŠE GLUMICE OTKRILA DA JE MAMA SPREMALA ZA GOLE SCENE! A onda PRIZNALA koja DVA GLUMCA joj se SVIĐAJU

- Svi me pitaju ko je bolji, Biković ili Radonjić, a meni su.....

Objavljeno:

Manekenka Teodora Bjelica kaže da ju je za seksi scene u "Južnom vetru" spremala majka Gordana, najpoznatija po ulozi sekretarice Bebe u "Srećnim ljudima"! Mlada glumica se skinula u 8. epizodi hit serije Miloša Avramovića i dočarala lik promiskuitetne Mine, Baćine (Miodrag Radonjić) nove intimne prijateljice.

Teodora tvrdi da joj nije bilo teško da glumi obnažena jer se dobro spremila za ulogu.

foto: Printscreen Instagram

- Mama mi je najviše pomogla. Ona me je pripremala za svaku ulogu, pa i za ovu u "Južnom vetru". Zajedno smo prolazile kroz tekst i sve scene. Gordana je odličan pedagog, tako da sam je pažljivo slušala i upijala njene savete - priča ćerka poznate glumice.

Lepa manekenka veruje da će joj provokativne scene iz "Južnog vetra" biti odskočna daska za glumačku karijeru. - prenosi Informer.

- Rekla sam sebi: "Sada je momenat. Ovo je velika prilika. Treba da je iskoristiš i pokažeš sebe u najboljem svetlu." Ponosna sam što sam uspela da prevaziđem tremu i što sam celu scenu odigrala kao da nisam naga. Imala sam ogromnu tremu, ali sam je prevazišla zahvaljujući reditelju Milošu Avramoviću. Dosta mi je pomogao i kolega Miodrag Radonjić. On je vrhunski profesionalac i partner za poželeti.

Teodora se nada da će se za nju naći mesto i u nastavku serije koju nedeljom na RTS prati skoro dva miliona ljudi:

I know just the temperature you need ?

Објава коју дели Teodora Bjelica (@teodorabjelica) дана

- Drago mi je što smo toliko gledani. Radiće se i nastavak serije i tu ću, nadam se, ponovo zaigrati. Pojavila sam se ja i na početku, u sceni kada Maraš (Miloš Biković) izlazi iz zatvora, pa izlazimo u provod. Moja junakinja Nina je zapravo od početka tražila način da se približi Baći.

- Svi me pitaju ko je bolji, Biković ili Radonjić, a meni su obojica odlični frajeri. Veoma ih poštujem i ne bih nijednog izdvajala. Obojica su mi pomogli svojim savetima - kaže Bjelica.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.