KOMŠINICE IZBEGAVAJU VESNU ZMIJANAC, A ZA TO IMAJU DOBAR RAZLOG: Veliki je BAKSUZ kada nju sretneš!
Foto: Dragana Udovičić

juuu

KOMŠINICE IZBEGAVAJU VESNU ZMIJANAC, A ZA TO IMAJU DOBAR RAZLOG: Veliki je BAKSUZ kada nju sretneš!

Ovako o Vesni govore komšinice

Objavljeno:

Pevačica Vesna Zmijanac živi u jednom od najelitnijih krajeva u Beogradu, gde poseduje ogroman luksuzni stan.

Kako je najavila da će posle dvadeset godina ponovo zapevati na koncertu pred beogradskom publikom u Sava centru, odlučili smo da proverimo sa komšijama kakva je to Vesna kada nije ispred kamera. Mnogi tvrde da je veoma sipmatična i “žena iz naroda“.

foto: Printscreen Youtube

- Dolazi često da kupuje na trafici. Obično je to u pitanju ženska štampa, poput modnih magazina koje sve žene vole. Sasvim je pristojna i normalna žena, uvek nam ljubazno ostavi bakšiš kada pazari. Kada se šeta ulicom, nikada se ne krije od komšija i naroda - otkriva nam radnica trafike u blizini Vesnine zgrade, a slično mišljenje imaju i apotekarke.

- Vesna kupuje kod nas u apoteci, ma ona vam je skroz kul lik. Prava žena iz naroda, nema ništa pompezno u vezi sa njom.

foto: Dragan Kadić

Kada smo se uputili nešto malo niže u obližnji frizerski salon, mišljenja su bila podeljena.

- Kada je feniram, ona samo ćuti. Nije mnogo pričljiva, a u salon često dođe u kućnoj varijanti. Samo pređe preko puta i isfenira se kada joj je to neophodno za svakodnevna snimanja koja ima - rekla je frizerka, dok je mušterija pored, a ujedno i komšinica Zmijančeve, rekla da je nepodnošljiva:

- Glumi zvezdu, a vozi običan auto, ma ona ne zna ni da vozi. Stalno staje na mesta za invalide, ne želi da poštuje saobraćaj u gradu. Ja joj se nikada ne javim jer deluje nadobudno na ulici. Verujte mi, Vesna je veliki baksuz uživo kog se treba kloniti. Deluje često nervozno i misli da je neka faca samo zbog toga što je tamo neka zvezda.

foto: Nemanja Nikolić

Pevačicina prva komšinica tvrdi da je Vesna baka za primer.

- Srela sam je nekoliko puta u kraju. Znate šta, ja sam Vesnin veliki fan, pratim je od početka njene karije i sve njene pesme znam. Cenim je jer je jedan od retkih intelektualaca među tom estradnom brašnom. Unuku Reu, kada joj roditelji nisu tu, uvek vodi ovde malo niže u park i ljulja je na ljuljašci. Mnogo je brižna baka i to mi se svidelo kod nje.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Pulsonline.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.