JK I MUŠKARAC IZ PUBLIKE POKAZALI RAD GRUDIMA, ONA IZAZVALA GNEV: Majka 2 dece se SVLAČI, jadno, NATAKNI SE NA...
Foto: printscreeen

šok video

JK I MUŠKARAC IZ PUBLIKE POKAZALI RAD GRUDIMA, ONA IZAZVALA GNEV: Majka 2 dece se SVLAČI, jadno, NATAKNI SE NA...

Jelena na nastupu nije bila sama, a ovo će se dugo prepričavati

Objavljeno: 15:25h

Jelena Karleuša je poznata po tome da je majstor skandala, ali i da je pravi šoumen. Kako sama naglašava, njena izvođenja i nastupi nisu primereni Srbiji, jer je ovo mala i primitivna sredina, pa se verovatno zato uvek baš ona nađe na crnoj listi.

Karleuša je poznata po svom poprsju, ali ono što je iznenadilo jeste rad njenih grudi i šta sve ume sa njima. I to ne samo ona, već i muškarac uz kog je nastupila.

Muškarac koji se našau uz Jelenu jeste ukras koji je takođe na sceni da bi pokazao rad svojih grudi, a popeo se iz publike kako bi se priključio pevačici u interpretaciji.

JK I dečko iz publike rad grudima ?

A post shared by ⬆⬆?Zapratite?⬆⬆ (@srbija_showbizz) on

- JK i dečko iz publike, rad grudima - stoji u opisu videa na kom smo već opisali šta oboje rade sa svojim posedom.

Naravno, kako to uvek biva, JK se odmah nakon što je snimak isplivao našla na meti kritika, a ovo je samo jedna od brojnih. Ispod priloga nam pišite vaš stav i priključite se bujici komentara.

foto: printscreen

- Jeste dragi moji, ovo je majka 2 maloletne devojčice,kojima daje ? primer kako se trebaju ponašati ☝??. ? je, ali je istina☝?. Samo joj fali 1 šipka jer i tako su joj nastupi kao u striptiz baru, na šta i ona pridonosi da izgleda "jeftino i k*rvinski". A uvek isti scenario ,izvođenje muškarca na binu i svlačenje i još malo da mu se nadene na ?. Zaista je prosto Jelena, ne liči ti ovakvo ponašanje. Ali šta ce jadna ,kad nema glas, mora publiku zabavljati ovakvim "nastupima". Jadno - napisala je jedna anti obožavateljka.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.