OGLASILA SE I ONA POSLE SUĐENJA! SEVERININA DRAMA SVE VEĆA: Reagovala burno NAKON SUĐENJA!
Foto: Printscreen/Instagram

advokatica se umešala

OGLASILA SE I ONA POSLE SUĐENJA! SEVERININA DRAMA SVE VEĆA: Reagovala burno NAKON SUĐENJA!

Severinina advokatica Jasminka Biloš reagirala je na medijske napise o navodnoj tužbi koju je protiv Severine Kojić podigla sudija Županijskog suda u Splitu Lucija Lasić.

Objavljeno:

Nakon što je u medijima objavljena informacija da je protiv Severine Kojić podignuta tužba od splitske sudijee, kontaktiirana je i pevačicina advokatica Jasminku Biloš.

foto: Printscreen

Tužbu protiv pevačice navodno je podigla sudija Županijskog suda u Splitu Lucija Lasić na Općinskom sudu u Zagrebu zbog povrede prava osobnosti, ali avokatica Biloš tvrdi kako nikakvu tužbu još nije primila.

– Ne znamo i nismo primili nikakvu tužbu, zato ne znamo ni razloge. Ako su medijske informacije o podnesenoj tužbi točne, sudija je o sukobu interesa morala izvestiti predsednika suda odmah kada je predmet dobila u rad, u januaru 2020. godine, i tražiti svoje izuzeće, a ne nakon dva meseca kada se veće kojem je presedala upustilo u razmatranje žalbi i odlučivanje po žalbi. Ako se sudija našla povređena medijskim istupima Severine koji datiraju iz prošle godine, svakako je u sukobu interesa – kazala je ekskluzivno za Večernji list Severinina advokatica Jasminka Biloš.

foto: Printscreen

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Večernji list)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.