30.000 EVRA ROĐENDAN, 70.000 EVRA KRŠTENJE: A tek koliko je mali Aleksandar DOBIO PARA NA RAČUN! SREĆNIK!
Foto: Sonja Spasić

200 zvanica, a tek ko peva

30.000 EVRA ROĐENDAN, 70.000 EVRA KRŠTENJE: A tek koliko je mali Aleksandar DOBIO PARA NA RAČUN! SREĆNIK!

Aleksandra Prijović je svom sinu jedincu za prvi rođendan poklonila 30.000 evra.

Objavljeno:

Pevačica i njen suprug Filip Živojinović su na današnji dan pre godinu dana postali roditelji, ali su zbog poslovnih obaveza odučili da gala rođendansko slavlje malog Aleksandra ogranizuju tek 11. marta.

Prija i Filip će tog dana proslaviti i prvi rođendan i krštenje sina Aleksandra u jednom hotelu na Novom Beogradu, a na slavlje su pozvali čak 200 gostiju.

foto: Damir Dervišagić

- Prija i Filip su već razdelili pozivnice, a i za poklon su se brzo odlučili. Otvorili su račun u banci na ime sina Aleksandra, na koji su već uplatili 30.000 evra - kaže dobro obavešten izvor i dodaje:

- Dogovorili su se da svake godine uplaćuju još novca, koji će Aleksandar moći da podigne tek kad postane punoletan - rekao je izvor, a preneo Informer.

Oko poklona nisu imali nedoumice, ali ni oko izbora kuma na krštenju malog Aleksandra.

- Prijin kum na venčanju bio je Aco Pejović, a Filipov košarkaš Miloš Teodosić. Prija i Aco su veoma bliski, žive u istom kraju, svakodnevno su viđaju i još dok je bila trudna dogovorili su se da on bude kum na krštenju njenog deteta - kaže izvor i otkriva ko će zabavljati goste na proslavi.

- Angažovali su zvezde "Granda" Aleksandru Bursać i Miloša Brkića ali će se mikrofona sigurno latiti i gosti među kojima će biti najviše mužičara. Prija i Pejović se otpevati nekoliko pesama, a baka Brena je naglasila da hoće da zapeva za malog Aleksandra!

foto: Damir Dervišagić

S obzirom na to da će slavlje organizovati u hotelu i da će imati čak 200 zvanica, Prija i njen muž su za to izdvojili oko 70.000 evra! Ponosna mama je rešila da sala bude dekorisana u plavoj boji, a gostima je poručila da se ne opterećuju poklonima.

(Espreso.co.rs/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.