Starleta se otvoreno nudi! Ava: Masirala bih Čedi sve! (FOTO)
Foto: Printscreen Instagram

slaba na političare

Starleta se otvoreno nudi! Ava: Masirala bih Čedi sve! (FOTO)

Hrvatska starleta i rijaliti zvezda Ava Karabatić otkida na srpske političare, posebno na lidera LDP-a Čedu Jovanovića i predsednika Republike Srbije Tomislava Nikolića.
Objavljeno:

Iako su njih dvojica potpuno različiti, počev od fizičkog izgleda, karaktera, pa do političkih ubeđenja, njoj se podjednako dopadaju obojica. Jovanović je inspiriše na razne stvari, a naročito na masažu. Lezbahhhh! Zoranahh, sa kim se ti to držiš za ruke? (FOTO)

od leđa do vrata, po tri puta dnevno. To bi mu baš prijalo, a onda i ostale delove tela - otkrila je
Ava u emisiji „Press pretres“, koja se emituje na TV „Grand“. i u našem predsedniku Tomi Nikoliću što joj se takođe veoma dopada. - Ja volim lidere. Što bi mi u Dalmaciji rekli, gotivim i pupicu (pivski stomak) - priznaje bivša učesnica rijaliti šoua "Parovi“.
na političare, već i na muškarce iz drugih sfera javnog života. - Super su mi još i Keba, koji je laf, Andrija Milošević, Saša Kapor i Nikola Rađen - počela je da nabraja starleta, ali se ubrzo u vezi sa srpskim kaskaderom Urošem Ćertićem, nakon što su imali seks u kući „Velikog brata“, a bila je i ludo zaljubljena u našeg manekena Vladimira Vuksanovića, kojeg je proganjala nakon što su zajedno učestvovali u rijalitiju „Survajver“. Alo

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.