KATARINA OTKRILA ZA ESPRESO: Mama je RAZOČARANA zbog toga kako IZGLEDAM!
Foto: Milen Vesović

otvoreno o svemu

KATARINA OTKRILA ZA ESPRESO: Mama je RAZOČARANA zbog toga kako IZGLEDAM!

Pa, ti imaš dobru liniju. Nema tu šta da se skida. Nemaš ti tu puno posla...

Objavljeno:

Milica Todorović sinoć nije došla na snimanje emisije "Halo halo" zbog toga što je imala temperaturu 39 stepeni. Neko ko zasad odoleva virusu, koji je "zakačio" mnoge, je popularna pevačica Katarina Živković. Ona je zdrava i odlično raspoložena sinoć došla na snimanje šoua kod Vesne Milanović i Dragane Katić.

foto: Milen Vesović

Na početku razgovora, upitali smo je kako je ona uspela da izbegne ovaj virus koji je mnoge oborio u krevet?

– Joj, ćuti... Znaš kako ja znam da kažem: "Da kucnem u drvo, pa da kucnem u glavu." Posle mi se svi smeju. Nadam se da sam malo sredila imunitet jer pijem vitamine, ali nikad nije kasno, uvek mislim da ću se razboleti. Čuo sam da si u garderoberu rekla da si, dok si bila u turneji u Americi, da si tamo izbegavala brzu hranu. Je li si inače probiriljiva i kada si u Srbiji? Je li i u Srbiji izbegavaš takvu hranu?

– Nisam probirljiva. Jedem i takvu hranu, ali sam svesna koliko je takva hrana nezdrava i imam neku odbojnost prema svemu tome i trudim se da izbegavam takvu hranu. Znam koliko je lako ugojiti se zbog takve hrane i znam posle koliko je teško te kilograme skinuti. Zato mi je bilo bilo da takvu hranu izbegavam i dok sam bila u Americi i da tako skinem još koji kilogram. Volim da jedem piletinu i salate i trudim se da takvu hranu jedem, a izbegavam testo, hleb, pekaru... Još uvek se nisam sredila, ali sledeće nedelje planiram da krenem i da treniram.

foto: Milen Vesović

Pa, ti imaš dobru liniju. Nema tu šta da se skida. Nemaš ti tu puno posla... – Jedino je moja majka jako razočarana time kako izgledam. Govori mi: "Sine, mnogo si smršala. Jesi li dobro? Je li te muči nešto?" Ja kažem: "Ništa majko, stvarno sam smršala jer sam htela da smršam." I onda ona: "Dobro, samo da tebe nešto ne muči i da si ti dobro." Eto, ona je jedina nezadovoljna kako izgledam. Više voli kad me ima.

Je li pojačaš ishranu kada imaš neke probleme? Je li nekada hranom lečiš nervozu?

– Probleme i kada imam i kada nemam, ja ništa ne rešavam hranom. Kada imam probleme, nisam neko ko se povlači u sebe i ko pati, već problem je tu da bi se rešio. Lavica sam, borim se ceo život, tako da nisam neko ko traži utehu u hrani.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Milen Vesović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.