HOLIVUDSKA GLUMICA POSETILA BEOGRAD! Nakon što se prošetala ulicom, REKLA nešto o čemu će se pričati ZAUVEK!
Foto: Printscreen

poseta, pa šok

HOLIVUDSKA GLUMICA POSETILA BEOGRAD! Nakon što se prošetala ulicom, REKLA nešto o čemu će se pričati ZAUVEK!

Ona se pojavila u Srbiji na FEST-u, glumi u ostvarenju "Easy land"

Objavljeno: 14:12h

Glumica Nina Kiri koja je poreklom Srpkinja, veliku popularnost stekla je u megapopularnom televizijskom projektu "Sluškinjina priča."

Naime, mlada glumica rođena je 1992. godine u Beogradu, a kao mala se preselila u Kanadu i završila srednju školu u Vankuveru, a veliki televizijski debi doživela je 2011. godine u Diznijevom hit filmu "Geek Charming" , a već 2016. godine dobila je primećenu ulogu u filmu "Cleo."

Ona se pojavila u Srbiji na FEST-u, glumi u ostvarenju "Easy land", porodičnoj drami sa Mirjanom Joković. Tom prilikom Nina je otkrila kako je uspela da dobije ulogu u seriji "Sluškinjina priča".

- Ide se na audiciju, odradiš ono što možeš, i onda te ili zovu ili ne. Mene su zvali i potrefilo se da je to postala veća serija nego što sam mislila da će biti. Čula sam da je serija veoma popularna u Srbiji - rekla je mlada glumica, te je priznala kako leči nostalgiju za Srbijom.

- Meni je ovaj film rešenje na neki način, zato što je spojio posao i moju zemlju. Sad smo ovde, i to je mnogo lepo iskustvo i dosta mi znači što se tiče te nostalgije koja će uvek da postoji.

?????

A post shared by Nina Kiri (@neeenze) on

Nina Kiri u filmu tumači lik ćerke Nine u novom ostvarenju, tinejdžerke koja odrasta u tom kratkom periodu.

- Ja sam odrasla u Kanadi ali sam rođena u Beogradu, svake godine smo ovde dolazili tokom leta i moje iskustvo je bilo negde između. To “između” je mnogo komplikovano jer postoji nostalgija za zemljom koju ne poznaješ. To mi je bilo jako poznato i dopalo mi se kod filma, zato što je stvarno pokazao kako odrastaš u jednom mestu ali kod kuće si totalno drugačiji nego u školi. Razumem taj osećaj. Što se tiče relacije između njih, nisam tako nešto doživela sama, tako da smo o tome pričali puno.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.