KARLEUŠI ĆERKA DOŠLA GLAVE: JK pljuje po jutjuberima, a ATINA UPRAVO OTVORILA SVOJ KANAL, pa snimila OVAJ KLIP
Foto: Printscreen

Ovo niko nije očekivao!

KARLEUŠI ĆERKA DOŠLA GLAVE: JK pljuje po jutjuberima, a ATINA UPRAVO OTVORILA SVOJ KANAL, pa snimila OVAJ KLIP

Iako je izjavila da njene ćerke Atina i Nika gledaju vlogere i prate blogere, dodala je i da im to više neće tolerisati

Objavljeno:

Pevačica Jelena Karleuša je u više navrata zbog ''rata'' na Instagramu koji je vodila sa Bogdanom Ilićem, poznatijem kao Baka Prase uputila niz uvreda svim Jutjuberima.

foto: Printscreen

- Moje ćerke isključivo gledaju samo ta s*anja, samo taj jutjuberaj, taj blogeraj i te budalaštine. Ja sam im rekla da ću još vrlo malo to tolerisati zato što su male, ali je sramota da moje ćerke slušaju ta s*anja. Mada one su još male, kad odrastu sigurno će se stideti toga. Gomila luzera koji nešto snimaju - rekla je Karleuša nedavno, pa je izjavila sledeće:

Iako je izjavila da njene ćerke Atina i Nika gledaju vlogere i prate blogere, dodala je i da im to više neće tolerisati. Ipak, došlo je do nagle promene stava, jer je kao majka Atine Tošić sigurno bila upoznala da je otvorila kanal na Jutjubu i okačila video pod nazivom ''Upoznavanje sa Atinom''.

Da li je Jelena promenila mišljenje o jutjuberima ili je selektivno vređala nedavno, ostaje da nagađamo. Svakako, Atinini fanovi su oduševljeni idejom što snima, a na nama ostaje da čekamo da li će se Jelena, kao njena majka pojaviti u nekom od njih.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.