HURRICANE POSLE BEOVIZIJE U ESPRESU: Idemo u FINALE kao URAGAN! Osvrnule se na SKANDAL u koji su ih UPLELI MEDIJI
Foto: Emilija Jovanović

Espreso intervju

HURRICANE POSLE BEOVIZIJE U ESPRESU: Idemo u FINALE kao URAGAN! Osvrnule se na SKANDAL u koji su ih UPLELI MEDIJI

One su iskreno i otvoreno pričale o svim temama, a prve utiske posle pobede otkrivaju specijalno za čitaoce Espresa

Objavljeno:

Redakciju našeg portala posetile su pobednice Beovizije, grupa Hurricane.

One su iskreno i otvoreno pričale o svim temama, a prve utiske posle pobede otkrivaju specijalno za čitaoce Espresa.

foto: Emilija Jovanović

Devojke, čestitamo na pobedi. Kako se osećate nakon svega?

Umorne smo, ali smo srećne, uzbuđene i gladne (smeh).

Šta ćete prvo uraditi nakon ovog intervjua?

Idemo da jedemo sladoled i brzu hranu, a onda na još jedan intervju.

Da li ste očekivale pobedu?

- "Nismo. Zaista nismo očekivali što ste videli i po našim reakcijama sinoć. Mislile smo da trebaju da se dodele još neki poeni, da bude još neko glasanje, a onda su nam rekli samo morate brzo na scenu i ispalo je kao da se nismo radovale, a bile smo u šoku. Nama su novinari govorili vi ste pobednice, ali smo uzimale sa rezervom sve to jer smo htele da budemo na zemlji, vodimo se rečenicom očekivanje u startu razočarenje."

Sada kada se sve završilo, možete nam reći iskreno ko vam je bio najveća konkurencija?

foto: Emilija Jovanović

- "Zaista su bili svi konkurencija. Igor Simić, Naiva, Andrija Jo, Neda Ukraden.. sve su to vrhunski nastupi."

Andrija Jo se dugo borio sa vama za preglede i važio uz vas, za najvećeg favorita. Međutim on se sinoć plasirao tek na četvrto mesto, kako to komentarišete?

- "Narod je tako odlučio. Oni su glasali, mi smo pobedili i to je to. On je zaista bio fantastičan, nastup fenomenalan i pevanje odlično. On je sam rekao da je došao da dokaže kako jutjuberi mogu da dobro pevaju, mislimo da je to i uradio."

Tviterašima gotovo da niko nikada ne valja, međutim, većina je bila oduševljena sa vašim nastupom. Šta to za vas predstavlja?

- Ksenija i Sanja: "Mi nemamo tviter."

foto: Emilija Jovanović

- Ivana: "Ja imam tviter i ja sam tamo ušla jer su mi svi govorili uđi da vidiš, moraš to da pogledaš i kada sam videla toliko dobrih komentara, ja sam napisala tviti i svima se zahvalila."

Mnogi pokušavaju da vas posvađaju sa Nedom Ukraden, Andrijom Jo, kakav je vaš komentar na to?

- "To je jako bezveze. Tamo je bila odlična atmosfera, svi smo bili opušteni. Neda je najenergičnija žena koju smo upoznale. Svaka joj čast. Nastup je bio fenomenalan i pesma je dobra, sve pohvale za nju."

Hrvatski mediji su danas pokušali da degradiraju vašu pobedu i da ožive izmišljeni seks skandal koji povezan sa Sanjinim učešćem na tadašnjoj Evroviziji i dečkom koji je predstavljao Englesku. Šta bi rekle o tome?

foto: Emilija Jovanović

- Sanja: "To je čista glupost. Ja nikakvu aferu nisam imala, to se pojavilo nakon učešća na Evroviziji, pa verovatno da bi se održala malo ta atmosfera oko toga, našli su mene mučenu da stave u takav kontekst, a ja se nisam pomerila iz svoje sobe." - priča, pa sve tri dodaju:

"Mi braću Hrvate pozdravljamo, juče smo davale izjavu za njihov portal i generalno imamo podršku od njih kao naroda, a ako neko tako nešto objavi, ne znači da nacija isto to misli. Mi bi poludele kada bi se svima pravdale, zamisli da idemo od čoveka do čoveka i govorimo: "Nije majke mi tako, daj da ti objasnim", pa to bi bilo zaista užasno."

Stranci prave reakcije na vaš nastup i oduševljavaju se vašom numerom. Snimaju se kako vrište i govore da ste spasili Evroviziju svojom pesmom, obizrom da su balade. Koji je vaš komentar na to?

"Nismo još čule ostale zemlje kakve pesme su poslali, ali ako je već tako, to je odlično. Pa mi možemo da prođemo onda dobro i na Evroviziji." (smeh) - pričaju, pa dodaju:

"Nama je cilj da prođemo u finale, jer je to jedan prelep osećaj."

foto: Emilija Jovanović

Što se tiče nastupa, šta možemo da očekujemo za Evroviziju? Mnogi su predlagali da bi trebalo da se pojavite na tenku. Da li možemo to da očekujemo?

"Rešićemo. (smeh) Ali ipak je Evrovizija mesto gde bi trebalo da propagira ljubav i sloga, pa nećemo ipak tenk. U svakom slučaju imaćemo bolju energiju nego sada, pa će to biti jedan pravi uragan."

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Lazar Stanušić)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.