KARLEUŠA BRANILA SERGEJA OD BAKE PRASETA PA DOBILA PO NOSU: Šta hoće više ova muzička striptizeta od mene?
Foto: printcreen

RAT JUTJUBERA SA SVIMA

KARLEUŠA BRANILA SERGEJA OD BAKE PRASETA PA DOBILA PO NOSU: Šta hoće više ova muzička striptizeta od mene?

Au, žestoko...

Objavljeno:

Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, najpoznatiji srpski jutjuber, nedavno je "zaratio" sa našom najpoznatijom zvezdom Jelenom Karleušom, jer je ona pomenula da je Bogdan derište, te je navodno isprozivala jutjubere i njihovu profesiju, što je Ilića izrevoltiralo, te je na svom Jutjub kanalu objavio video, gde je uzvratio prozivku.

foto: Printscreen

Nakon toga, iz vedra neba je Sergej Trifunović u jednoj emisiji rekao da je Bogdan gej, što je rezultiralo nastavkom prozivka, a Karleuša je stala u stranu poznatog glumca, te ponovo isprozivala Baku Praseta. On je to objavio na svom Instagram profilu uz odgovor da navodno ne može da pokrene svoju karijeru prozivajući njega:

foto: Printscreen Instagram

- Dokle će se reč gej koristiti da se neko uvredi?! Ovog retardiranog klinca se sledeće godine niko neće sećati, jer će sedmaci biti osmaci... - rekla je Jelena Karleuša, a Bogdan je na to odgovorio:

- Šta hoće više ova muzička striptizeta od mene? Sjaši sa mene ženo dosadna, neće ti karijera oživeti jer me pominješ non-stop... - odgovorio je jutjuber.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.