ZAŠTO JE PREBIJENA PASTORKA BILJE SEČIVANOVIĆ: Otac i deda njene drugarice je PESNIČILI!
Foto: Ana Paunković, Zorana Jevtić

NASILJE U ŠKOLI

ZAŠTO JE PREBIJENA PASTORKA BILJE SEČIVANOVIĆ: Otac i deda njene drugarice je PESNIČILI!

Ćerka Aleksandra Nedića, verenika Biljane Sečivanović, N. N. (16) pretučena je u četvrtak uveče u naselju Grocka. Njen otac optužuje oca i dedu njene školske drugarice N. I. (16) da stoje iza toga, što baka te devojčice Slavica Ilić negira.

Objavljeno:

Nedić kaže su povrede njegovom detetu naneli otac i deda njene drugarice, dok druga strana tvrdi da je niko nije pipnuo i da je ona problematična u školi.

Policija je odmah reagovala, a pevačicinu pastorku je otac odvezao u Urgentni centar, gde su joj ustanovljene lakše telesne povrede na licu i vratu. Svađa dve drugarice traje već dugo, a Aleksandar je po izbijanju incidenta ispričao za Kurir šta se dogodilo.

"Njih dve su se posvađale, to nije ništa strašno. Ali kad je krenula kući, primetila je da je automobil prati dva kilometra. Istrčali su iz auta i počeli da udaraju moje dete po glavi pesnicama. Sve se dešavalo ispred jedne osnovne škole. Ona je sva u podlivima, modricama, unezverena je. Jako mi je teško", ispričao je najpre Nedić medijima, a naša ekipa se zatim juče uputila u Vinču, gde 16-godišnjakinja živi s pevačicom i svojim ocem.

foto: Privatna arhiva

Pala dva puta

"Ja s tom drugaricom ne pričam već dve godine. Prvo su me pratili, a onda počeli da me udaraju i pala sam dva puta. Tada su pozvali mog tatu", ispričala nam je tinejdžerka.

Tužilaštvo je, prema Aleksandrovim tvrdnjama, u međuvremenu donelo rešenje da se protiv oca i dede devojčice N. I. podnese prekršajna prijava za remećenje javnog reda i mira, što njega nije zadovoljilo.

"Podneću krivičnu prijavu i tražiću zatvorsku kaznu za počinioce! Ja sam očajan, da mi neko tako prebije dete i dobije samo prekršajnu prijavu! Zašto? Zbog dečjih čarki? Kad sam stigao i video je izbezumljenu, povređeno lice, oko i vrat, šokirao sam se. Šta god da su hteli, mogli su sa mnom da reše. Zašto nisu došli da se bijemo, a ne maloletno dete da udare", kaže Aleksandar, dok njegova ćerka tvrdi da ranije nije imala problem s drugaricama.

Međutim, baka N. I., Slavica Ilić, tvrdi da pevačicinu pastorku niko iz njene porodice nije pipnuo, te da je situacija potpuno obrnuta.

Imala povrede

"Škola je upoznata s problemima koje izaziva ta devojčica. Moja unuka prekjuče nije smela da se vrati kući jer joj je pravljena zaseda posle škole i zvala je da dođemo po nju sva uplašena. Razredna je upućena, ta mala je tukla i druge devojčice, nije samo moju unuku. Pre tri dana joj je tata bio u školi jer je opet nekog maltretirala. To ni Biljana Sečivanović ni Aleksandar Nedić ne govore za javnost. Moj muž i sin su otišli da nađu dete jer se sakrila i rekla: „One me čekaju dole da me biju“", tvrdi Ilićka i dodaje da to traje dugo.

"Da su Biljana i Aca ljudi, rekli bi istinu. Moj sin i muž su našli dete i stavili je u kola, a usput su sreli te devojčice koje su htele da je biju na zakazanom mestu kod groblja. Izašli su iz automobila i razgovarali s tom devojčicom, na koju smo gledali kao na svoju unuku. Otišli su kući i niko nikoga nije tukao, a ni pratio. Moj muž ima Parkinsonovu bolest, treba da operiše grlo i pije lekove na tri sata. Biljana o svom detetu brine, dovela je i majku, a o pastorki kao da niko ne vodi računa. Ta mala je tog dana već bila u školi s tim povredama i to su profesori videli", rekla je baka Slavica i dodala da se njena unuka boji Sečivanovićkine pastorke, te da su je juče pratili u školu.

Juče smo pokušavali da stupimo u kontakt s direktorom škole Selimirom Radosavljevićem, ali se niko nije javljao na telefon.

JOŠ JEDNA OPTUŽBA N. N. PRETI MOJOJ SESTRI DA ĆE JE UBITI!

Našoj redakciji javila se sestra devojčice iz Srednje škole Grocka Marija Karamatović, koja tvrdi da pastorka Biljane Sečivanović i nju maltretira.

- Ima mnogo prijava za njeno nasilničko ponašanje. Moja sestra nije smela da kaže nikome da je ta mala konstantno maltretira. Gađa je loptom u dvorištu, preti joj da će je ubiti, izmiče joj stolicu da padne. I tako se ponaša prema mnogima - kaže Marija.

POLICIJA PODNETE PREKRŠAJNE PRIJAVE

Incident je prijavljen policiji, a protiv dede i oca N. N., nekadašnje drugarice, podnete su prekršajne prijave. Devojčice zajedno idu u srednju školu, u kojoj su se, navodno, posvađale. N. I. je, navodno, došla kući i ispričala ocu i dedi da ju je N. N. vređala, pa su oni otišli do njene kuće, gde su joj nakon svađe udarili nekoliko šamara. Lekar je N. N. konstatovao lake telesne povrede, a tužilaštvo se izjasnilo da nema elemenata krivičnog dela, pa su protiv oca i dede N. I. podnete prekršajne prijave.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.