SAŠA POPOVIĆ JE NAJBOGATIJI PENZIONER U SRBIJI: Evo koliko dobija SVAKI MESEC! Pa ovo ima SAMO U GRANDU!
Foto: Printscreen

blago njemu!

SAŠA POPOVIĆ JE NAJBOGATIJI PENZIONER U SRBIJI: Evo koliko dobija SVAKI MESEC! Pa ovo ima SAMO U GRANDU!

Saša Popović odskora je zvanično penzioner, ali i honorarac, i to najverovatnije najplaćeniji u Srbiji!

Objavljeno:

Otkako je jednoj stranoj kompaniji prodao svoj udeo u ,,Grandu", bivši generalni direktor ove produkcije prima platu u iznosu od 200.000 evra godišnje, navodno je saznao izvor blizak Popoviću. Njegovo angažovanje u emisiji ,,Zvezde Granda", čiji je zaštitini znak još od 2004. godine, košta po emisiji 5.000 eura.

To znači da će Popović samo u ovom mesecu, u kome će se prikazati pet emisija, dobijati 25.000 eura, što bi u Srbiji poželeo svaki penzioner.

foto: Ana Paunković

Saša se sada vodi kao specijalni savetnik zadužen za ,,Zvezde Granda", u čije je snimanje detaljno uključen. On je i dalje maksimalno posvećen osmišljavanju koncepta emisije, kandidatima, organizaciji svega u vezi sa produkcijom, te žiriju, njegovom sastavu, i balansiranju među članovima. Ovaj dil na koji je Popović pristao odnosi se zapravo na devet meseci njegovog honorarnog rada u ,,Zvezdama Granda", kada se emisija premijerno emituje, dok su jul, avgust i septembar rezervisani za odmor.

Novac koji Popović zarađuje ne treba da čudi ako se zna da su ,,Zvezde Granda" već godinama najgledanija zabavno-muzička emisija i da produkcija i televizija prihoduju znatnu sumu od reklama. Kao generalni direktor ,,Grand produkcije" zarađivao je znatno više nego sada, ali rešio je da ipak uspori tempo, pa od početka ove godine više nije na toj funkciji.

- Sve što se tiče poslovnih poduhvata Saše Popovića i ,,Grand produkcije" može samo da se komentariše, ali ne i ono što se tiče njegovih privatnih stvari - navodno je glasio kratak odgovor PR službe.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Srbija Danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.