TEODORA I ANĐELO OPET ZAJEDNO! Najslađi rijaliti par UHVAĆEN NA DELU
Foto: Printscreen Youtube

pomirili se

TEODORA I ANĐELO OPET ZAJEDNO! Najslađi rijaliti par UHVAĆEN NA DELU

Tedora i Anđelo uslikani zajedno?

Objavljeno:

Teodora Džehverović otkriva da do kraja godine planira da kupi stan, a kaže da joj je Anđelo kojeg inače često viđaju ispred njene kuće, velika podrška.

Teodoru Džehverović je "Paparaco lov" nedavno uslikao upravo sa bivšim Anđelom Rankovićem.

foto: Printscreen

Dugo se spekuliše da su se njih dvoje pomirili, a sada su Tea i Anđelo usnimljeni ispred pevačicine zgrade kako nose stvari i kofere, a ekipa ove emisije zaključila je da se maneken konačno uselio kod svoje devojke. Te navode dodatno je podgrejala i činjenica da je Anđelo jedan dan u stan ušao u crnoj dugačkoj jakni, a izašao u crvenoj kratkoj, te su mu stvari, verovatno, kod nje.

foto: Printscreen

- Sa Anđelom sam ostala u kontaktu, uvek je bio velika podrška kao i ja njegova i to uvek kažem - rekla je Teodora Džehverović za “Blic“ na pitanje da li se viđa sa zadrugarom.

A što se tiče Zadruge ona jeste u kontaktu sa bivšim cimerima, ali je riajliti vode više ne zanimaju.

- Pa u kontaktu sam sa cimerima, a i nisam. Više sam se okrenula pevačkim vodama i želim da me ljudi znaju kao pevačicu ne zato što imam nešto protiv rijalitija, ponosna sam na uspeh koji sam doživela posle toga, želim da se isključivo bavim pevanjem i da o tome pričam, ne o skandalima, sazrela sam u tom smislu - kaže Teodora Džehverović.

foto: Printscreen

Ona, inače, planira da kupi svoju nekretninu.

- Stigla sam do toga da skupljam novac za stan, nemam još dovoljno novca u ovom trenutku, nadam se da će se desiti do kraja ove godine, ako se ne desi mlada sam - kaže ona.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.