INDIRA RADIĆ SE ZAPILA I ISPRIČALA DETALJE IZ ŽIVOTA? Sa Čolićem se SASTAJE NA KOŠUTNJAKU, a ON SE POBIO ZBOG NJE!
Foto: Printscreen

Intrigantno

INDIRA RADIĆ SE ZAPILA I ISPRIČALA DETALJE IZ ŽIVOTA? Sa Čolićem se SASTAJE NA KOŠUTNJAKU, a ON SE POBIO ZBOG NJE!

- Pa Čola legenda. Mi se redovno srećemo po Kalemegdanu

Objavljeno:

Ljudi moji, ovo večeras ovde nema nijedna televizija. Ja sam razmišljala da napravim jedan rijaliti od svog života. Bilo bi vrlo zanimljivo da vidite kako ja živim. Od jutra, kad se budim, do noći, kad legnem da spavam, i šta se sve dešava kod mene -započela je govor Indira Radić.

Na to se nadovezao kompozitor Goran Ratković Rale.

- Videli bi mnogo šume. Ja zbog nje patike nisam kupovao, stalno sam u čizmama, ne mogu u čizmama da šetam po šumi. Ona i Zdravko Čolić, to su ti dva šetača u fulu.

- Pa Čola legenda. Mi se redovno srećemo po Kalemegdanu.

foto: Dragana Udovičić

- Kakav Kalemegdan (smeh)! Na Kalemegdanu (smeh), na Košutnjaku, ženo, se viđate, kakav Kalemegdan, ispravio ju je kompozitor Rale.

- Pa neću da otkrivam gde se krećemo. Sad više ne smemo po Košutnjaku noću da se sastajemo. Otkrio si sve.

Nakon priče o Čoli na red je došla i Lepa Brena. Naime, Indira je rekla kako pevač mora da zna kada treba da se povuče, a Rale se nadovezao:

- Kada sam Breni radio onaj prvi naš zajednički album "Luda za tobom", imala je blizu 40 godina i kaže ona meni: "Znaš, Rale, mislila sam da ću do 40. godine da pevam, ali sad sam odlučila, pevaću do 50". Dođe 50. godina, peva ona i dalje, folirantkinja. Kaže ona meni: "Sada ću do 60". Ma pevaće Brena dok je živa.

Posle priče o Lepoj Breni pevačica i kompozitor su se dotakli Alena Islamovića, ali i čuvenog dvojca Bube i Džale.

- Otkad ste ti i Alen Islamović zaj...i stvar, više nas nema u Minhenu. Sećate se onog fijaska kad je Rale puštao da pevam na matrice, tad je bio trend da se radi na matrice - rekla je Indira

- Mi smo prvi izmislili ovo što sada rade ovi Buba i Džala. Mi smo prvi izmislili taj način rada. Nemoj zaje.... - nadovezao se Rale.

- Tako je! I onda se Rale i Alen napili, nećemo pominjati ko je sve bio u gostima. I izašla ja da pevam, a Rale mi pušta sve Alenov repertoar. To je bio haos. Pozdravljamo Alena ovim putem.

foto: Sonja Spasić

- Od tada više ne pevaš u Minhenu - napomenuo je.

Indira je rekla da je ona prva uvela skidanje:

- Mi smo prvi uveli skidanje na sceni i koncertima. Bili su striperi koje sam ja skidala. Posle su svi krenuli. Ali je bitno da smo mi prvi to pokrenuli. Marina Tucaković je kraljica, ona je pisala tu pesmu. Sve moje hitove.

- Sećam se prvo izvođenje pesme, "Grand šou", ti si bila sa tom tačkom i nisi dobro skinula stripere, nije bio dobar tajming. I ja odem kod Miljuša i kažem da mora da se ponovi. I on kaže da ne može, gotovo je. I on meni kaže, izlazi napolje. I ja ga dohvatim, zamalo da zadavim čoveka. Onda je uleteo Saša Popović i smirio je strasti. Posle si ponovila - otkrio je Rale da se umalo potukao zbog Indire.

Rale je jednog momenta otkrio da ni u Makedoniju ne idu jer su im tamo ostali dužni 26.000 evra.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.