DEDE MILIONERI RAZVLAČE PEVAČICE PO JAHTAMA: Kaća Grujić priznala OVE GADOSTI, onda se dotakla Teodore Džehverović!
Foto: printscreen

užas

DEDE MILIONERI RAZVLAČE PEVAČICE PO JAHTAMA: Kaća Grujić priznala OVE GADOSTI, onda se dotakla Teodore Džehverović!

Sve je više pevačica koje završe sa starijim muškarcima, ali ne zbog njihovog iskustva već para, o otome je progovorila i Katarina Grujić

Objavljeno:

Pevačica Katarina Grujić bez dlake na jeziku prokomentarisala je devojke koje ulaze u ljubavne veze sa oženjenim muškarcima, ali i otkrila da li je nekada dobijala nepristojne ponude.

Na pitanje da li je privlače oženjeni muškarci, Katarina je dala jasan odgovor.

- Daleko bilo! Nikada ne bih bila druga! Drage dame, uvek budite jedine i najbolje! - rekla je pevačica za "Kurir Stars".

Ona se zatim osvrnula na nepristojne ponude, o kojima se često šuška na estradi, te odgovorila da li se dešavalo da je starija bogata gospoda zovu na jahte.

- Rođena sam u dobrostojećoj porodici, fino sam vaspitana, školovana sam i ceo život sam okružena pažnjom roditelja, sestre i prijatelja! Muzikom se bavim jer je to oduvek bila moja velika ljubav i želja, a ne zbog materijalnog zadovoljstva. To što danas mnogo nastupam i dobro zarađujem samo je plus u životu jedne mlade devojke. Nikada nisam imala potrebu da budem igračka nekih deda milionera koji su po jahtama i hotelskim sobama razvlačili neke pevačice i nazovipevačice. Ako je to njima lepo i isplati im se, meni nije - iskrena je Kaća.

Upitana na koga tačno misli, ona je za pomenut list rekla:

- Prepoznaće se one same. A nemam ja šta kome da poručujem, sve vam je jasno ko se danas čime i kako bavi.

Atraktivna pevačica osvrnula se i na glasine da je Teodora Dzehferović u vezi sa njenim bivšim dečkom Borisom Stamenkovićem.

- Nemam pojma da su zajedno, nemam vremena da pratim dešavanja sa javne scene jer dosta radim, a u pauzama gledam da svaki trenutak posvetim porodici i sebi. A tek ne pratim niti me zanimaju životi mojih bivših. Ali ako vi kažete da jesu, onda im želim svu sreću! Teodora je baš simpatična devojka - rekla je Katarina Grujić.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.