GOVORE DA JE ŽIVA PLASTIKA, A TEK JOJ JE 18! Ružu isprozivali zbog OPERACIJA, jedva punoletna a VEĆ NA STUBU SRAMA
Foto: Espreso/Aleksandar Stojanović

jezivo

GOVORE DA JE ŽIVA PLASTIKA, A TEK JOJ JE 18! Ružu isprozivali zbog OPERACIJA, jedva punoletna a VEĆ NA STUBU SRAMA

Ruža Rupić se zaigrala sa izgledom?

Objavljeno: 13:14h

Jutjuberka i pevačica Ružica Ruža Rupić važi za devojku koja na društvenim mrežama poput Instagrama i Jutjuba broji veliku cifru pratilaca i pratiteljki.

Čini se da je ona jedna od uticajnijih devojaka među mlađom populacijom. Međutim, ono šta je interesantno jeste da je Ružica u avgustu prošle godine napunila 18 godina. Objektivni osećaj o njenom izgledu ostavlja utisak da njene godine broje preko dvadeset i pete.

Samim tim može se doći do zaključka da je Ruža intervenisala u svom izgledu i zatražila pomoć estetskih korekcija sa samo osamnaest godina, a primetićemo da su to zaključili i korisnici Instagrama koji su komentarisali:

foto: Printscreen
foto: Printscreen Instagram
foto: Printscreen Instagram

Ovom prilikom vam ostavljamo njenu fotografiju od pre 5 godina, tj. u ranom adolescentnom periodu, a kada to uporedimo sa sadašnjim izdanjem u kasnom tinejdžerskom dobu čini se da Ružica preskočila godine u odrastanju i podlegla prerano trendu estetskih korekcija, jake šminke i klubskom izgledu devojaka.

foto: Printscreen Youtube

Ako je sudeći po svetskom imidžu u šminkanju, tj. kako su se dame iz Holivuda pojavile na ovogodišnjem Gremiju zaključujemo da prenapadna šminka više nije u trendu, ali Ruža je pribegla ipak temeljnom/večernjem mejkapu.

Evo kako je npr. izgledala Ariana Grande koja će ove godine napuniti 27 godina, pa je uporedite sa izgledom jutjuberke danas:

foto: Printscreen Youtube

Ostavljamo vam još jedan komentar nekih od korisnika Instagrama koji su pisali ispod njenih fotografija. Pitamo vas da li bi vi rekli da Ruža ima 18 godina ili prosuđujete da je to ipak veća brojka?

foto: Printscreen Instagram

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.