DARKO LAZIĆ JEDE PO ČETIRI ZALOGAJA! Sada ima 25 kg MANJE i nakon operacije IZGLEDA NEPREPOZNATLJIVO (FOTO)
Foto: Vladimir Sporčić

neverovatno

DARKO LAZIĆ JEDE PO ČETIRI ZALOGAJA! Sada ima 25 kg MANJE i nakon operacije IZGLEDA NEPREPOZNATLJIVO (FOTO)

Poštuje uputstva lekara jer ne želi neželjene efekte

Objavljeno:

Pevač Darko Lazić pre mesec dana imao je intervenciju pri kojoj je smanjio želeduca, zbog čega je smršao čitavih 25 kilograma!

- S obzirom na višak kilograma nogu nikako nisam uspevao da oporavim i da mi je kuk trpeo nedozvoljenu težinu, u razgovoru sa lekarima shvatio sam da ću problem rešiti jedino ukoliko smanjim želudac. Od intervencije je prošlo manje od mesec dana i smršao sam 25 kilograma i ne planiram da tu stanem. Skinuću još najmanje 30 kilograma - rekao je pevač.

foto: Printscreen

- Poštuje uputstva lekara jer ne želi neželjene efekte. Prvih petnestak dana jeo je samo supe, zatim je usledela pasirana hrana, dok sad može da jede jaja, kuvani krompir, belo meso, sir, ali i u izuzetno malim količinama - otrkila je Marina, dok je da Darko dodao da na sreću nema apetit.

- Poštuje uputstva lekara jer ne želi neželjene efekte. Prvih petnestak dana jeo je samo supe, zatim je usledela pasirana hrana, dok sad može da jede jaja, kuvani krompir, belo meso, sir, ali i u izuzetno malim količinama - otrkila je Marina, dok je da Darko dodao da na sreću nema apetit. - Na svu sreću, namam apetit tako da mi je četiri-pet zalogaja po obroku sasvim dovoljno. Takođe, mnogo vodim računa kako jedem - rekao je Lazić za "Story".

SRECAN RODJENDAN LJUBAVII❤❤❤❤

A post shared by Darko Lazic (@darkolazarovic_official) on

- Na svu sreću, namam apetit tako da mi je četiri-pet zalogaja po obroku sasvim dovoljno. Takođe, mnogo vodim računa kako jedem - rekao je Lazić za "Story".

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.