LJUBAVNICA MIME KARADŽIĆA POBEGLA IZ SRBIJE! SPAKOVALA KOFERE NAKON ŠTO JE ZAVELA GLUMCA: Otišla i našla 2. posao!
Foto: printscreen

svi pričaju o ovoj lepotici

LJUBAVNICA MIME KARADŽIĆA POBEGLA IZ SRBIJE! SPAKOVALA KOFERE NAKON ŠTO JE ZAVELA GLUMCA: Otišla i našla 2. posao!

Proslavila se ulogom ljubavnice popularnog glumca

Objavljeno:

Leona Paraminski, glumica neviđene lepote, zavela je sve, pa i samog Mimu Karadžića u seriji “Budva na pjenu od mora“. Iako su joj mnogi predviđali neverovatnu karijeru na našim prostorima ona je spakovala kofere i sa suprugom se odselila u Ameriku.

Imala je veoma zapaženu ulogu u seriji “Budva na pjenu od mora” gde je kao Mila Kovač glumila ljubavnicu Mime Karadžića. Ipak, više od tri godine živi u Americi i to u Santa Barbari, sa čovekom svog života.

- Santa Barbara ima veoma mnogo kulturnih događanja pa idemo u bioskop, koncerte, muzeje. Ponekad vikend provedemo samo odlaskom na plažu, odmarajući. Svaki dan je drugačiji, još nisam upala u svakodnevicu - rekla je ona.

Leona je prošle godine počela i da predaje glumu studentima u Santa Barbari.

- Kontaktirao me je profesor kojeg poznajem, koji je predavao na fakultetu isti predmet za koji je otvorena profesorska pozicija. Zaintrigirala me ponuda i odlučila sam da apliciram za posao, iako se nisam previše nadala. Prikupila sam sve dokumente, predala ih na fakultet, a do odluke je trebalo čekati skoro tri meseca. I sada sam profesorka - rekla je Leona Paraminski prošle godine.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Srbija Danas.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.