SESTRA LUKE JOVIĆA JE PRAVA LEPOTICA: Krije se od javnosti, POBEDILA je OPASNU BOLEST, a dečko joj je ON!
Foto: Printscreen/instagram

sestra luke jovića

SESTRA LUKE JOVIĆA JE PRAVA LEPOTICA: Krije se od javnosti, POBEDILA je OPASNU BOLEST, a dečko joj je ON!

Luka Jović je, kao što je već pisano, zbog stomačnog virusa bio sprečen da iz Španije doputuje na prvi rođendan sina

Objavljeno:

Anđela Manitašević, devojka sa kojom fudbaler Luka Jović ima sina Davida, sinoć je za naslednika organizovala proslavu prvog rođendana, kojoj su prisustvovali i Lukini roditelji i sestra Milijana.

Luka Jović je, kao što je već pisano, zbog stomačnog virusa bio sprečen da iz Španije doputuje na prvi rođendan sina, ali je ostatak njegove porodice bio na slavlju i svi su bili izuzetno dobro raspoloženi.

#halamadrid ⚽️⚽️⚽️

A post shared by Milijana Jovic (@milla_jovic) on

Od Anđele i malog Davida nije se odvajala Lukina rođena sestra Milijana, koja je, kao i cela porodica Jović, u odličnim odnosima sa Anđelom, što je sada još jednom dokazano.

Maleni David je u jednom trenutku počeo da đuska uz muziku, a tetka Milijana i deda Milan Jović, otac Milijane i Luke, sve vreme su aplaudirali i snimali ga telefonom.

☀️

A post shared by Milijana Jovic (@milla_jovic) on

Luka Jović je veoma vezan za stariju sestru Milijanu, koja je pre nekoliko godina uspela da pobedi tešku bolest - leukemiju.

Fudbaler je jednom prilikom otvorio dušu o teškim trenucima kroz koje je tada prolazila porodica Jović.

- Ne govorim mnogo o ovome, ali kada sam imao devet ili deset godina, starija sestra je bila ozbiljno bolesna, to je bio momenat koji je obeležio naše živote. Doktori su otkrili da ima leukemiju, bila je jako dugo u bolnici. Mama je prestala da se bavi vođenjem marketa kako bi brinula o njoj. Tokom cele godine, porodica je bila razdvojena, živeo sam sa tatom i dedom, išao u Zvezdu, dok je mama bila uz sestru. Bilo je to teško vreme, ali ono čega se najviše sećam je osećaj odlaska kući u Batar posle utakmica sa Zvezdom. Jednog dana, dok me je tata vozio kući sa treninga, stao je i pokupio ujaka i rođaka. Nisam znao šta se dešava, ali onda sam shvatio da imamo veliko slavlje. Otišli smo kući i sestra je imala papirnu kapu koja je ličila na rođendansku. Rekli su joj da je izlečena i taj nestvaran osećaj se teško može opisati, kad znaš da je sve u redu, jer smo svi bili prestravljeni jako dugo - ispričao je Luka Jović svojevremeno za strane medije.

❤️

A post shared by Milijana Jovic (@milla_jovic) on

Sudeći po njenim objavama na društvenim mrežama, Milijana Jović do ušiju je zaljubljena u dečka Đorđa.

Kako je Anđela Manitašević otkrila, mali David će sa bakom i dekom danas otputovati u Španiju kod Luke.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.