DETALJ NA DIPLOMI VELJKA RAŽNATOVIĆA NAPRAVIO HAOS NA TVITERU! Da li je ovo znak da je FALŠ ili smo svi NEPISMENI
Foto: Printscreen

KATASTROFA

DETALJ NA DIPLOMI VELJKA RAŽNATOVIĆA NAPRAVIO HAOS NA TVITERU! Da li je ovo znak da je FALŠ ili smo svi NEPISMENI

Naime, sin Cece Ražnatović otkrio je na Instagramu da je postao diplomirani ekonomista.

Objavljeno:

On je završio školu u Banjaluci, a diploma je stigla baš dok čeka svoje prvo dete, sina, sa suprugom Bogdanom.

Takođe, može da se vidi da je za tri godine studiranja imao ukupno 180 ECTS bodova, na šta je njegova majka Ceca Ražnatović sigurno ponosna.

foto: Printscreen Instagram

Takođe, vidi se i podatak da je Veljko završio studijski program Poslovna ekonomija. Diplomirao je 4. decembra 2019. godine, a 10. februara je dobio diplomu.

Ipak, sve to nije bitno kada tviteraši počnu da traže "dlaku u jajetu", pa im je sve falš, ništa ne valja i sve je "nepismeno", samo oni znaju sve, zar ne?

Naime, nakon što se Veljko pohvalio diplomom, tviteraši su krenuli u akciju pa su tako došli do zaključka daw je diploma ipak kupljena jer zamislite ne piše "U Banjaluci", već "U Banjoj Luci"!

Odmah su krenuli da se sa ovim statusom slažu svo oni koji verovatno diplomu i nemaju, ali su najjači na tviteru, pa su komentari i više nego smešni jer sve što je trebalo da uradite jeste da ukucate u google sta je pravilno?

foto: Printscreen
foto: Printscreen

Ok, sada kad smo shvatili da je izraz tačan, možemo da pređemo na sledeći problem a to je, zašto piše "primijenjene pravne nauke", sa duhovitim komentarom da je greškom dodato još jedno "i"...Naravno da nije, naravno da se tako zove fakultet u Banjaluci ili ako ćemo u inat u Banjoj Luci!

foto: Printscreen

I dok ovo pišemo, rat na tviteru još traje, pa su oni koji su i napisali komentare da nije tačno to što pišu, ostali su bez teksta od količine mržnje koja je ničim izazvana u ovom slučaju.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.