TAMARA MILUTINOVIĆ MARNULA ČOVEKU KOFER BEZ BLAMA! Kad je otvorila ŠOKIRALA se prizorom, ŠTA JE OVO?
Foto: Vladimir Sporčić

MALO JE SLUPANA?

TAMARA MILUTINOVIĆ MARNULA ČOVEKU KOFER BEZ BLAMA! Kad je otvorila ŠOKIRALA se prizorom, ŠTA JE OVO?

Da umor može potpuno da pomuti razum, dobro zna pevačica Tamara Milutinović, koja je nedavno zbog iscrpljenosti doživela ozbiljnu neprijatnost!

Objavljeno:

Naime, Tamara se nedavno vratila sa jednog nastupa iz inostranstva sa tuđim koferom, a da nešto nije u redu, shvatila je tek kada je stigla kući.Ekipa „Alo!“ uhvatila je Tamaru na beogradskom Aerodromu „Nikola Tesla“ dok se vraćala sa nastupa, a izvor blizak pevačici otkrio nam je šta joj se zapravo desilo.

- Tamara je poslednja izašla iz aviona i kada je stigla do dela da preuzme svoj prtljag, imala je šta da vidi. Na traci na kojoj prolaze koferi bilo ih je samo nekoliko, a zbog umora i neispavanosti jedan joj se učinio sličan njenom. Čim ga je uzela, učinilo joj se da je kofer teži nego što bi trebalo, ali pošto je želela da što pre stigne kući, nije obratila pažnju. Međutim, kada je došla kući i otvorila kofer, shvatila je da je uzela tuđi prtljag - ispričao je naš izvor i dodao:

foto: Espreso

- Umesto njenih haljina i krpica, u koferu su bile muške stvari i muški donji veš. Ona je odmah pozvala aerodrom i rešila situaciju, budući da je i gospodin koji je slučajno uzeo njen prtljag to odmah prijavio - otkrio je izvor „Alo!“ i dodao:

- Morala je istog dana da ode na aerodrom kako bi uzela svoj kofer jer su u njemu bile stvari koje su joj neophodne. Srećom, sve je prošlo kako treba, a to iskustvo ju je naučilo da bude pažljiva, dovoljan je samo trenutak nepažnje pa da stvari odu u neželjenom pravcu - kaže naš izvor.

Sa druge strane, Tamara je za „Alo!“ potvrdila ovu priču i ispričala šta se desilo.

- Mnogo nastupam i u poslednje vreme sam totalno pogubljena. Istina je da sam uzela tuđi kofer, ali sve se to brzo rešilo. Moje stvari su sada kod mene i sve je u najboljem redu.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.