LUKA JOVIĆ PLATIO 22.000e ZA ROĐENDAN SINA JEDINCA! Ovo su DETALJI luksuzne proslave! Fudbaler se nije ni POJAVIO
Foto: Nemanja Nikolić

AUUU

LUKA JOVIĆ PLATIO 22.000e ZA ROĐENDAN SINA JEDINCA! Ovo su DETALJI luksuzne proslave! Fudbaler se nije ni POJAVIO

Luka Jović i njegova nekadašnja partnerka Anđela Manitašević organizovali su proslavu povodom prvog rođendana njihovog sina Davida.

Objavljeno:

Gala zabava je zakazana u jednom luksuznom beogradskom restoranu, a fudbaler je kompletnu organizaciju slavlja prepustio majci svog jedinca.

On je, sa druge strane, zbog obaveza prema klubu i Ligi šampiona iznajmio privatni avion da na nekoliko sati dođe u prestonicu za naslednikov divan dan.

Međutim, ovaj plan mu je na žalost, po svemu sudeći propao.

Deda i unuk
Deda i unukfoto: Nemanja Nikolić

"Luka je imao problem neki... stomačni virus. Nije dobio dozvolu. Tako da David ide sutra u Španiju, pa ćemo i sutra u Španiji da napravimo isto ovako (slavlje)", rekao je ponosni deda.

Sportista nije štedeo kada je restoran u pitanju - on je platio najskuplji meni, koji iznosi 45 evra po osobi, što znači da će za iće i piće iskeširati 9.000 evra. Za čitavo slavlje on je iskreširao 22.000 evra, a neki su sigurni da za ovakvu gala proslavu nije moglo biti potrošeno manje od 50.000.

foto: Nemanja Nikolić

Što se muzičkog repertoara tiče, Luka je i tu i te kako odrešio kesu! Anđelina i njegova želja je bila da pevaju Ivana Pavković i Slobodan Radanović, a angažovan je i još jedan muzički par. Prema rečima našeg izvora, nije planirano da dođe Lukina devojka Sofija Milošević, kao ni Anđelin novi dečko.

Podsetimo, Luka i Anđela bili su u vezi još kao tinejdžeri, ali su dete dobili kasnije. Kada se pojavila informacija da on navodno vara majku svog sina, Anđela se oglasila.

foto: Nemanja Nikolić

"Luka i ja smo bili prava priča od 2014. do 2016. Tada smo se ludo voleli, ali ljubav se ugasila i razišli smo se sasvim normalno, civilizovano. Međutim, 2018. smo se sreli i proradila je strast. Zatrudnela sam neplanirano, ali kad se već desilo - oboje smo bili za to da se rodi dete. Sada imamo sina i zahvalni smo Bogu na tom daru. Međutim, mi nikad od 2016. godine nismo bili u vezi. Imamo naše dete, ali svako može da radi šta hoće. Želim mu svu sreću na svim poljima. Za njega su vrata našeg doma otvorena i u dva sata ujutru. Kad god je u Beogradu, dođe da vidi našeg sina, pažljiv je otac, dobar i to je meni najbitnije. Odemo na piće sve troje ili na ručak, večeru. A s kim se on viđa, Sofija ili neka druga, to mene stvarno ne zanima", rekla je za medije Anđela.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.