BIKOVIĆ U VRELOJ AKCIJI SA ATRAKTIVNOM BRINETOM! Komentari na mrežama pljušte zbog OVIH SCENA!
Foto: Printscreen

novi detalji

BIKOVIĆ U VRELOJ AKCIJI SA ATRAKTIVNOM BRINETOM! Komentari na mrežama pljušte zbog OVIH SCENA!

Serija "Južni vetar" osvojila je sve simpatije publike, a sinoć je na RTS-u emitovana šesta epizoda, u kojoj Miloš Biković ima intimne scene sa atraktivnom brinetom.

Objavljeno:

U epizodi koju je publika sinoć imala priliku da vidi, glavni lik Petar Maraš, kog tumači Miloš Biković, izlazi iz zatvora nakon odslužene kazne i odlazi u provod sa svojim najboljim prijateljem Baćom (Miodrag Radonjić).

Njih dvojica se na splavu do ranih jutarnjih sati provode uz alkohol, muziku i zgodne devojke, u čijim ulogama su se našle statistkinje, a Maraš sa jednom od njih završava u toaletu, gde imaju intimni odnos.

Vrele scene uveliko se komentarišu na društvenim mrežama, a prema mišljenju gledalaca Biković se, očekivano, i u ovim kadrovima pokazao odlično.

On je, podsetimo, u filmu "Južni vetar" imao intimne scene sa Jovanom Stojiljković, koja tumači Sofiju, devojku sa kojom ima sina Luku.

foto: Printscreen

Jovana je svojevremeno istakla da nije bilo zahtevno snimati ovakve scene sa Bikovićem.

- Nije bilo zahtevno. Divan je Miloš Biković i zadovoljstvo je raditi sa njim - istakla je glumica u jednom intervjuu.

foto: Prntscreen

Film "Južni vetar" je jedan od najgledanijih u istoriji domaće kinematografije, a publika je s nestrpljenjem iščekivala istoimenu seriju, koja je nastavak filma, i koja je pobrala sjajne komentare.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.