DUŠAN SVILAR ODGOVORIO DARI BUBAMARI NA IZJAVU DA JE MRTAV: Ko je ona uopšte, sigurno nije mislila na MENE
Foto: Print Screen Youtube

pao odgovor

DUŠAN SVILAR ODGOVORIO DARI BUBAMARI NA IZJAVU DA JE MRTAV: Ko je ona uopšte, sigurno nije mislila na MENE

Čini se da je novi estradni rat na pomolu, bar ako je suditi prema prozivkama koje je Dara Bubamara uputila Dušanu Svilaru!

Objavljeno:

Naime, pevačica se pre dva dana u emisiji „Zvezde Granda“ našla u ulozi mentora, pa je, komentarišući svog kandidata, rekla da on ni po čemu ne podseća na Dušana Svilara, budući da je nekadašnji pobednik ovog takmičenja, kako se izrazila, „mrtav“, aludirajući na njegovu energiju na sceni.

foto: Vladimir Sporčić

Međutim, čini se da taj komentar nije preterano potresao Svilara, koji je za „Alo!“ istakao da se ne pronalazi u Darinim rečima i da odavno ne gleda šou-program koji ga je proslavio.

- Ko je ona uopšte? Ne znam da li je dotična mislila na mene kada je rekla da je Dušan Svilar mrtav? Nisam jedini pevač sa tim imenom i prezimenom. Postoji još trojica mojih imenjaka i prezimenjaka - rekao je on i dodao:

- Odavno ne pratim to takmičenje i ne gledam „Zvezde Granda“. Ne znam šta se dešava ni ko šta komentariše. Dotičnu ne poznajem lično, tako da ne vidim zašto bi ona mislila na mene kada me nikada nije ni videla ni upoznala - kaže Svilar za „Alo!“.

foto: Dragan Kadić

Iako je i sam bio deo ovog, najvećeg muzičkog takmičenja u našoj zemlji i odneo pobedu u trećoj sezoni, kaže da ga to više ne zanima, te da ne prati nove takmičare i aktuelnu sezonu.

- Zaista nemam vremena. Nedavno sam imao koncert „Tri tenora - ljubavne priče“ u Beogradu i Novom Sadu. Bavim se pevanjem na drugi način i trudim se da svoju karijeru ne gradim na bestidni i besramni način - rekao je za „Alo!“ Dušan Svilar.

Podsetimo, Dara je u emisiji „Zvezde Granda“ za drugi krug takmičenja pripremala mladog Tarika Jašara (17), koji je uspeo da dobije pet glasova i osvoji direktan prolaz.

foto: Dragana Udovučić

Kako su se svi članovi žirija složili da je Tarik mlad, lep, talentovan i lepo vaspitan, uporedili su ga sa Dušanom Svilarom, koji je u trećoj sezoni „Zvezda Granda“ pobedio.

- Tarik liči na Svilara - konstatovao je Saša Popović, sa čime su se složile i ostale kolege u žiriju. Svi osim Dare Bubamare.

- Lepši je od Svilara! Mislim, lep je i Svilar, ali je nekako malo mrtav! - dodala je Dara bez blama.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.