NIJE NI ZNALA KO JE ON! Soraju PROGANJA bivši dečko KAJLI DŽENER! Tajga izgubio GLAVU za STARLETOM
Foto: Printscreen/ Instagram/ sorajavucelic

HIT

NIJE NI ZNALA KO JE ON! Soraju PROGANJA bivši dečko KAJLI DŽENER! Tajga izgubio GLAVU za STARLETOM

O njenoj reakciji će se pričati!

Objavljeno:

Soraja Vučelić važi za jednu od najzgodnijih žena sa domaće scene, a kako „Alo!“ ekskluzivno saznaje, njenom šarmu nije odoleo ni poznati američki reper Tajga!

Naime, već nekoliko nedelja bivši dečko Kajli Džener, rijaliti zvezde i članice najpoznatijeg Kardašijan-Džener klana, na sve načine pokušava da skrene Sorajinu pažnju, ali mu to, kako saznajemo, ne polazi baš za rukom.

foto: Instagram/kyliejenner

- Tajga je video Sorajine fotografije na internetu i odmah ju je pronašao i zapratio na Instagramu. Njene fotografije su mu se veoma dopale, pogotovo zato što Soraja veoma liči na njegovu bivšu devojku Kajli Džener. Obe imaju pune usne, naglašene obline, velike grudi i zadnjicu, a takav tip devojaka dopada se Tajgi - priča naš izvor blizak Vučelićevoj.

- Kada je Tajga zapratio Soraju, verovatno je očekivao da će mu uzvratiti istom merom, ali to se nije dogodilo, tim pre što ona nikoga ne prati na Instagramu. U prvi mah nije ni znala ko je Tajga, te nije ni obratila pažnju na njega - priča naš izvor blizak Vučelićevoj i dodaje da je reper onda uradio nešto što joj je upalo u oči.

- U jednom periodu Tajga je Soraju nekoliko puta zapratio i otpratio, , najverovatnije kako bi je isprovocirao na reakciju, koja je izostala. Tada je saznala da je Tajga jedan od poznatijih američkih repera i da se dugo zabavljao sa Kajli Džener, sestrom Kim Kardašijan - kaže naš izvor i dodaje da ni to nije nateralo Soraju da počne da prati Tajgu ili da mu se obrati na Instagramu.

- Njoj je u tom periodu bilo interesantno to što je Tajga svaki njen stori među prvima pregledao. Izgledalo je kao da jedva čeka da vidi njenu novu objavu, i to bi trajalo nekoliko dana. Onda bi je samo otpratio sa Instagrama i danima se ništa ne bi dešavalo. Ponovo bi je zapratio, opet bi prvi gledao sve njene storije i tako u krug - priča naš izvor na kraju.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.