MILAN MILOŠEVIĆ UPUTIO MAJCI NAJDIVNIJE REČI! Ovaj SNIMAK će RASPLAKATI i najtvrđa srca!
Foto: Promo

DIVNO!

MILAN MILOŠEVIĆ UPUTIO MAJCI NAJDIVNIJE REČI! Ovaj SNIMAK će RASPLAKATI i najtvrđa srca!

Voditelj i pevač Milan Milošević snimio je treću po redu pesmu a ovaj put, sigurni smo raznežiće srca svih vas!

Objavljeno:

Nakon dueta sa Stojom "Neka pati" pa autobiografske pesme "Grad", Milan je snimio pesmu "Majko" koju posvećuje svojoj majci. Verovali ili ne, u spotu koji je snimio Milanovu majku glumi proslavljena glumica Eva Ras.

foto: Promo

Tokom cele pesme Milan se obraća svojoj majci a Universal video produkcija se potrudila da napravi gotovo holivudsku priču koja prati Milanove reči upućene majci.

foto: Promo

Spot je sniman na nekoliko lokacija a zanimljivo je da su neki kadrovi snimani premijerno u Milanovoj kući koju je nedavno kupio te će javnost moći po prvi put da zaviri u njegov dom.

foto: Promo

Premijera pesme i spota MAJKO očekuje se uskoro a do tada pogledajte neke od fotografija nastalih na snimanju istog.Eva Ras je odmah prihvatila Milanov poziv i kako saznajemo od izvora bliskih pevaču, tokom snimanja spota bilo je i suza jer svoje emocije ni Milan i glumica nisu mogli da savladaju.

foto: Promo

Milan je na svojim Fb i Instagram profilima postavio tajanstveni video koji najavljuje ovu brzu baladu, koja će sigurno smo dominirati klubovima a Milanovi fanovi sa nestrpljenjem čekaju da čuju novu pesmu

??????USKORO??????

A post shared by Milan Milosevic (@milanmilosevic_official) on

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.