MACA O OMILJENOJ POZI ZVANOJ SKAKAVAC I ZAŠTO NJU VOLE ŽENE KOJE NISU LENJE U SEK*U: Sve o skakutanju po muškarcu
Foto: printscreen

opasna edukacija na macinom jutjub kanalu

MACA O OMILJENOJ POZI ZVANOJ SKAKAVAC I ZAŠTO NJU VOLE ŽENE KOJE NISU LENJE U SEK*U: Sve o skakutanju po muškarcu

Maca za početnike i Maca za usavršavanje

Objavljeno: 14:34h

Senada Nurkić, poznatija kao Maca Diskrecija, čime god krene da se bavi njoj u poslu procveta, pa tako i sada kada je Jutjuberka.

U poslednjem snimku ona je poželela dobrodošlicu na njen Jutjub kanal svima koji je vole, ali i hejterima, a u prvi mah je naglasila kako je danas tu za sve nas kako bi razbila predrasude o tome da li je bolesnica, kako su je mnogi nazvali.

foto: printsceeen

- Oni u ovom trenutku dok ja ovo pričam, oni isprobavaju razne poze. Ja nemam seks mesec ipo dana, znači gde je tu pravda. Moram sama da se izborim za to, zato ćemo se suzbiti i razbiti predrasude temom koja se zove "moja omiljena poza u seksu - počela je Maca.

U nastavku videa Maca kaže da se njena omiljena poza zove skakavac, a tako se zove zato što muškarac leži a ona odozgo skače po njemu kao skakavac.

foto: printscreen

- To mi je inače omiljena poza i inače žene koje nisu lenje u seksu koriste baš tu pozu. Znajte devojke, one žene koje su dobre u seksu, one će biti skakavac - priča Maca.

Ostatak možete pogledati na njenom Jutjub kanalu, ovo je samo mali deo Macinog izlaganja, a o tome da li je objasnila je li "bolesnica" ili nije zaključite sami i pišite nam vaše komentare na adresu redakciije Espreso.co.rs.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.