MOMCI IZ LEXINGTON BENDA OTKRILI DETALJE KOJE NIKO NE ZNA! Ono šta vam spremaju ostaviće SVE BEZ TEKSTA (FOTO)
Foto: Emilija Jovanović

Intervju ZA Espreso

MOMCI IZ LEXINGTON BENDA OTKRILI DETALJE KOJE NIKO NE ZNA! Ono šta vam spremaju ostaviće SVE BEZ TEKSTA (FOTO)

Lexington bend večeras je organizovao druženje sa medijima u jednom lokalu na Novom Beogradu i time najavili svoj koncert u beogradskoj Štark Areni koji će se održati na Dan žena 8. marta.

Objavljeno:

Na konferenciji za medije dočekani smo uz poznate pesme benda i prisustvovali iznenađenju koje su nam priredili pustivši nam kratak dokumentarni film o njima, koji će izaći do kraja februara ove godine.

Momci ovim koncertom slave 15 godina karijere i samim tim smo naš razgovor započeli pitanjem kakav je njihov subjektivani osećaj povodom toga da slave petnaestogodišnjicu karijere, ali oni nisu imali osećaj o broju dana kojima zabavljaju publiku, ostavivši utisak kao da su tek na početku.

foto: Emilija Jovanović

S obzirom da je koncert u Areni kompleksan projekat i da snosite veliku vrstu odgovornosti, da li vi imate neki pritisak povodom toga? Kako kanališete vaš osećaj u vezi sa tim?

- Ja nisam tenzičan uopšte. Nekako volim ovo. Ja sam sada shvatio da treba da se uživa u ovim koncertima. Ne želim da kada prođu dve ili tri godine da se setim kao nekog perioda koji je bio pod tenzijom. Tako da, uživamo. Ono šta je najbitnije jeste da publika reaguje na naše pesme i na sve ono šta mi radimo. Mnogo im hvala na tome. Drago nam je što će Arena biti puna. To je nekako najbitnije. Mi ćemo se svim silama potruditi da ne izneverimo tu publiku koja nas prati svih ovih godina, kazao je pevač Lexington benda Bojan Vasković.

foto: Emilija Jovanović

Da će neka pesma biti posebno namenjena nekoj ženi?

- Mislim da ima mnogo žena koji će se pronaći u mnogo pesama.

Čije prisustvo na koncertu će vam posebno ulepšati doživljaj koncerta?

- Ja volim kada mi je tu porodica. Lično ja volim, a mislim i svi članovi benda.

Popularno je da obično pevački deo prate i scenski efekti, kostimi, igrači, odnosno sve u jednom, trend koncerata koji se jednom rečju nazivaju spektaklom. Da li možemo od vas da očekujemo neki plesni performans?

- Od nas možete da očekujete jedan spektakl što se tiče energije koju posedujemo, repertoara koji imamo, publike koja neverovatno glasna. Što se tiče vizuelnog dela, zaista smo se potrudili da to bude na nekom veoma visokom nivou, ističe gitarista benda.

foto: Emilija Jovanović

Spremate li neku regionalnu turneju posle Arene?

- Postoji ideja menadžmenta da se ovaj projekat ponovi u nekim većim gradovima regiona, a onda i u nekim manjim centrima, najavio je pevač.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Nedeljko Tišanović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.