MAJKA TARE SIMOV NUDI BUBREG DARKU LAZIĆU KOJI MU NE TREBA! Svi se nude, a ne kapiraju da MEDIJI PRETERUJU!
Foto: Zorana Jevtić

ŠTA JE BRE OVO?

MAJKA TARE SIMOV NUDI BUBREG DARKU LAZIĆU KOJI MU NE TREBA! Svi se nude, a ne kapiraju da MEDIJI PRETERUJU!

Kako danas pišu mediji Darku Laziću se ponudila majka Tare Simov da mu da njen bubreg jer njegov otkazuje?!

Objavljeno:

Kada je za ovu situaciju čula Miroslava Simov, majka aktuelne učesnice rijalitija Tare Simov, bez razmišljanja je odlučila da ona bude donor, jer Lazića izuzetno voli i ceni kao pevača.

- Kada sam saznala da Darku Laziću treba bubreg, dobro sam se zapitala. On je mlad čovek i mora da nastavi da živi normalno. Ja ću mu dati svoj bubreg, kao što bih dala i svom sinu. Pa pred njim je tek život. I ja imam decu, zato tako i razmišljam. Pokloniću mu moj bubreg, neću da mu prodam, jer je meni dovoljan jedan da preživim. Ozbiljna sam u nameri da poklonim bubreg Darku Laziću. Molim da mi se javi i ja ću odmah krenuti sa analizama i pripremama za operaciju. Znam da je transplantacija organa ozbiljna operacija i nadam se da će moj bubreg biti odgovarajući za Darka - rekla je Miroslava za jedan tabloid, a mi joj ovim putem poručujemo da nema potrebe da ide pod nož!

foto: Printscreen

Naime, prema pisanju medija Darko Lazić se nalazi na listi čekanja za bubreg na nekoj tamo klinici u Italiji, e sad ili su doktori načisto odlepili u šta sumnjamo ili se opet pravi veštačka frka o zdravstvenom stanju Lazića?

Za vašu informaciju, ali i za majku Tare Simov naša obaveza je da vam kažemo da ovo nema smisla! Svaki čovek može da živi sa jednim bubregom, tačnije pod "može" ne mislimo "jedva" nego živi normalno kao da ima oba organa! Ne postoje liste čekanja kada vam nedostaje jedan bubreg, već samo i isključivo kada vam otkazuju OBA BUBREGA pa se nalazite na listi čekanja i redovno idete na dijalizu.

foto: Damir Dervišagić

Dakle, ako dođe do toga da Darku Laziću izvade bubreg, neće mu faliti ništa osim što će dobiti jedan ožiljak i imati bolove nekoliko dana nakon operacije.

Inače, Darku su rekli da mu bubreg ne radi dobro, ali još nije stigao do tačke kada je vađenje istog OBAVEZNO, možda nikada neće ni morati, ali to je već odluka njegovog urologa, a 100% smo sigurni da neće dobiti drugi!

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.