ANA KOKIĆ SE POSLE RAZVODA JAKO UGOJILA! Lekari joj odmah prepisali TERAPIJU, zdravlje joj je jako UGROŽENO
Foto: Damir Dervišagić

NIJE JOJ LAKO

ANA KOKIĆ SE POSLE RAZVODA JAKO UGOJILA! Lekari joj odmah prepisali TERAPIJU, zdravlje joj je jako UGROŽENO

Iako u javnosti uvek odaje utisak jake žene, bliski prijatelji Ane Kokić tvrde da je način na koji se nosi sa svim životnim nedaćama navodno uzeo danak.

Objavljeno:

- Ana je godinama unazad vodila bitku sa viškom kilograma, a onda je drastično smršala, čak je i imala mišiće jer nije izbijala iz teretane, ali se posle razvoda od Nikole Rađena vratila na staro. U početku je mislila da je višak kilograma uzrokovan neredovnom ishranom jer se i njoj kao i svakoj brižnoj majci svet vrti oko dece - počeo je priču izvor za "Svet".

foto: Printscreen Youtube

- Međutim, kako je osećaj umora postajao konstantan, otišla je kod lekara i konstatovali su joj usporen rad šitaste žlezde, što je glavni uzrok manjka energije i viška kilograma. Uprkos tome što veoma malo jede, njoj se sve lepilo, pa su joj prepisali hormonsku terapiju koju mora redovno da uzima, ali i da se pravilno hrani.

- Lagani treninzi su joj preporučljivi, pa im se vratila. Da je lako, nije, ali mnogo poznatih sa estrade je imalo isti problem, pa će se i Ana izboriti - zaključio je izvor.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Svet)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.