ĐUS ŠAMARAO SESTRU PA JE ŠUTNUO U STOMAK! Svi detalji REPEROVE AGRESIJE u kafiću, evo šta je radio VIOLI!
Foto: Facebook, Damir Dervišagić

NASILJE

ĐUS ŠAMARAO SESTRU PA JE ŠUTNUO U STOMAK! Svi detalji REPEROVE AGRESIJE u kafiću, evo šta je radio VIOLI!

Viola S. (39), sestra od ujaka repera i rijaliti učesnika Ivana Ivanovića Đusa, prijavila je u nedelju policiji da ju je on tukao ispred jednog lokala na Novom Beogradu.

Objavljeno:

Prema nezvaničnim informacijama, Đus i njegova sestra bili su na ručku u jednom sendvič-baru, u kom je izbila svađa među njima.

Nije išla kod lekara

"Reperova sestra je u nedelju došla u policijsku stanicu u Mirijevu i prijavila da je bila žrtva nasilja. Kako je navela u prijavi, s bratom Ivanom Ivanovićem Đusom bila je u lokalu na Novom Beogradu, gde su se i posvađali. Kad su izašli na kej, kako tvrdi, Đus ju je prvo udario šakom u lice, a potom ju je šutnuo u stomak", potvrdio je izvor Kurira.

foto: Espreso

Prema njegovim rečima, sestra je Đusa prijavila u stanici u Mirijevu, jer živi u ovom naselju.

"On bi sutra trebalo da bude saslušan, posle čega će biti doneta odluka o tome da li će biti podneta krivična prijava ili ne", kaže naš sagovornik i dodaje da Viola S. posle fizičkog napada nije otišla kod lekara i nema izveštaj o eventualnim povredama.

Podsetimo, reperu, koji je poslednjih godina bio učesnik rijaliti programa, ovo nije prvi incident. Pre nekoliko godina navodno je pretučen na Konjarniku bejzbol palicama, ali je tada odbio da kaže policiji ko ga je napao i zbog čega.

"Pre toga bio je učesnik navijačkog obračuna na Karaburmi. Prema njegovoj verziji događaja, pokušao je da odbrani druga koji je navijač Rada, i tada je u masovnoj tuči zadobio nekoliko udaraca s leđa. Međutim, prema drugoj verziji događaja, on i njegov drug provocirali su navijače OFK na manifestaciji Dani Karaburme, zbog čega je tada brutalno pretučen", objašnjava naš sagovornik.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.