LUNA ISTRIPOVALA DA JE VELIKA ZVEZDA! Ostavila devojčicu da je čeka satima, a onda je MRZELO I DA SE POJAVI!
Foto: Damir Dervišagić

UŽAS

LUNA ISTRIPOVALA DA JE VELIKA ZVEZDA! Ostavila devojčicu da je čeka satima, a onda je MRZELO I DA SE POJAVI!

Luna Đogani poslednjih godina je zahvaljujući rijaliti šou programu postala popularna, ali slava joj je, što bi naš narod rekao, udarila u glavu, pa izigrava nedostižnu zvezdu.

Objavljeno:

Naime, novopečena pevačica nedavno je nastupala u jednom lokalu u Kumanovu. Organizatori su je, kako je i tražila, smestili u obližnji hotel. I to ništa ne bi bilo čudno da naslednica familije Đogani nije odbila da se slika sa obožavateljkom koja joj je, kako naš izvor tvrdi, došla na noge.

U pitanju je devojčica koja voli Lunu, pa joj je priredila i iznenađenje.

foto: Espreso.co.rs/Emilija Jovanović

- Stvarno to nismo očekivali od Đoganijeve. Rečeno joj je da će dete doći da se slika s njom, čekalo ju je sat-dva, i na kraju je Luna odbila slikanje uz izgovor da je umorna i da je mrzi da izlazi iz sobe. Devojčica joj je kupila i poklon i danima čekala da je vidi i da se s njom slika. Tako nešto velike zvezde ne bi uradile, a Luna je umislila da je važna. Ta devojčica je ostavila poklon koji joj je namenila i poručila da više nikad neće otići ni na jedan njen nastup, niti će više biti njen poštovalac. Baš se razočarala u Lunu, koja je mogla da učini malom detetu. Niko nije očekivao tako bahato i bezobrazno ponašanje, naročito kad si na početku karijere i kad živiš od fanova - zaključuje naš izvor, dok do Luninog komentara nismo uspeli da dođemo.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.