UOČI BEOVIZIJE, HURRICANE ZA ESPRESO: Plašimo se štikli, koreografije i PADA S BINE!
Foto: Espreso

ISKRENO

UOČI BEOVIZIJE, HURRICANE ZA ESPRESO: Plašimo se štikli, koreografije i PADA S BINE!

Favoritkinje Beovizije ekskluzivno za Espreso.co.rs.

Objavljeno:

Članice grupe "Hurricane" proteklih dana se pripemaju za predstojeću "Beoviziju", a uporedo promovišu pesmu sa kojom će se predstaviti na ovom festivalu na kojem predstavnik Srbije na ovogodišnjoj "Evroviziji". Ivanu Nikolić, Kseniju Knežević i Sanju Vučić smo sreli na snimanju jedne emisije u "Grandu" i tom prilikom sa njima porazgovarali o festivalu o kojem svi pričaju.

Pošto je prvih dana, kada su pesme za "Beoviziju" predstavljene, prvo u trending iskočila pesma Andrije Jo "Oči Meduze", a na "Hasta la vista" ove popularne ženske grupe, nas je zanimalo da li je popularni trio u tim trenucima uznemirila takva situacija.

foto: Printscreen

– Nije, mi mu želimo svu sreću - rekla je Ivana. – Nama se jako sviđa njegova pesma. Slušamo je po ceo dan - dodala je Ksenija. A nije vas to zabrinulo? Ipak i pre festivala vas javnost doživljavala kao glavne favoritkinje za pobedu na "Beoviziji"? – Andrija ima jaku zaleđinu što se tiče pratilaca, a klinci su glavni na "Youtube" i oni prave preglede, klikove... Tako da nam je sve to bilo potpuno prirodno i nismo bile zabrinute - odgovorila je Sanja. Je li se radujete što ste sada prve na trendingu? – Naravno da na prija. Kome ne bi prijalo? - odgovorila je Ksenija. Imate li neki strah jer se previše očekuje od vas? – Imam strah da ne padnem sa bine - priznala nam je Ksenija. – Zahtevna nam je koreografija jako. Štike su nam jako visoke. Morama da pazimo na svaki pokret i moramo da pazimo i na pevanje. Sve je bitno. Ljudi sve ocenjuju. - dodala je Ivana.

foto: Espreso

Kada su predstavljene pesme, bilo je komentara na račun mnogih numera koje će se izvesti na festivalu da te pesme nisu dostojne da predstavljaju Srbiju na "Evroviziji". Kako ste reagovale ne te komentare? – Ja sam jako srećna što sam prestala da čitam komentare, tako da ja te loše nisam čula. Svakako, to je sve zdravo. Ne mogu svi da budu pozitivni - rekla nam je Ksenija na kraju ovog razgovora sa članicama grupe "Hurricane".

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Milen Vesović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.